Mikleré a forduló védése • SportTV

Mikleré a forduló védése

2018. 10. 08. 07:19    
Olvasási idő: < 1 perc

Az EHF hagyományos összeállításában a legnagyobb védést bemutató kapusok között Mikler Roland, a Telekom Veszprém hálóőre vitte el a pálmát.

Mikler Roland mutatta be a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában a legnagyobb védést. Az EHF TV hagyományos fordulózáró összeállításában a Telekom Veszprém magyar kapusa a Meskov Breszt elleni meccsnyerő büntetővédésével került a toplista élére.

Mikler Roli megfogta!

Mikler Roland volt a Meskov Breszt – Veszprém Handball Team meccs nyerő embere! Nézzétek csak!

Posted by Sport TV on Saturday, October 6, 2018

A hölgyeknél is odafért egy magyar csapat kapusa a legjobbak közé: a Győri ETO KC friss igazolása, Amandine Leynaud a Ljubljana elleni meccsen Ristovska szélsőziccerénél parádézott, ami második helyet ért a szerkesztők szerint.

A két kapuson kívül még egy lövő került be a Top5-be, Nerea Pena, az FTC-Rail Cargo Hungaria spanyol légiósa a harmadik legszebb gólt dobta a női BL nyitányán.

Pena-bomba Bukarestből

Mutatjuk a CSM Bucuresti – FTC Kézilabda BL-meccs egyik legszebb gólját. Pena vállról indítható rakétája kis híján a lécben is kárt tett… Minden a kézilabda BL-ről vasárnap 20:15-től a Sport1-en a Harmadik Félidőben!

Posted by Sport TV on Sunday, October 7, 2018

A legszebb öt férfi gólt itt, a férfi álomcsapatot itt, a forduló három legjobb női játékosát pedig itt lehet megtekinteni.