Showtime 30 másodpercben • SportTV

Showtime 30 másodpercben

2018. 10. 19. 13:52    
Olvasási idő: < 1 perc

Ez a 30 másodperc az NBA-ből talán már magyarázatot ad arra, miért várnak showtime korszakot ismét a Los Angeles Lakersnél LeBron James leigazolásával. A mostani jelenetekben Damian Lillard is segítségére sietett.

Csütörtök este mutatkozott be LeBron James a Los Angeles Lakers csapatában tétmeccsen. Portlandbe látogatott a csapat, és már az első negyed elég látványosra sikerült. 2 és fél perc telt el, amikor James egy bedobás után megszerezte a labdát, majd végigrohan a pályán, és zsákol egy orbitális egykezeset, olyan klasszikus LeBron James-es befejezés volt (Statue of Liberty Dunk).

A visszatámadásánál Damian Lillard veri meg Rajon Rondót és bumm, újabb zsákolás.

De James-t nem abból a fából faragták, aki ezt szó nélkül hagyja. Felvezeti a labdát, betör, és zsákol egy újabb hatalmasat. A labdaszerzés és a második James-zsák között 25 másodperc telik el.

A Bleacher Report videója:

És ez csak az első negyed volt….

Eredményt viszont nem írunk most le. Azt javasoljuk mindenkinek, aki meg szeretné nézni, hogy kapcsoljon 15:45-kor a Sport1-re, vagy éjfélkor a Sport2-re, és nézze meg az egész találkozót. Méhes Gábor és Zsivera Gábor kommentálja majd az eseményeket.