Thiem és Federer újra a pályán • SportTV

Thiem és Federer újra a pályán

Sport TV avatar Sport TV 2018. 10. 25. 09:26    
Olvasási idő: < 1 perc

A két közép-európai 500-as torna bővelkedik a remek második fordulós meccsekben csütörtökön. Az egyes mérkőzések időtartamától függően kapcsolgatunk Bécs és Bázel között, de a két helyi kedvenc, Dominic Thiem és Roger Federer aktuális meccséről aligha maradhatunk le...

Mindkét versenyen délután 1-kor kezdődik a menet.
BÉCSBEN először az orosz Karen Hacsanov játszik Nisikori Kejjel (5.kiemelt), aki még elérheti az év végi World Tour-döntőt jelentő helyet, ha jól szerepel itt és a hátralévő párizsi 1000-es tornán.  Utána jön a múlt heti antwerpeni 250-es verseny győztese, az itt 6. kiemelt Kyle Edmund csatája a veterán Fernando Verdascóval.

Lesz-e Kyle Edmundnak ilyen győzelmi öröme Fernando Verdasco ellen is? (Fotó: Getty Images)

Nem előbb mint délután 5-kor kezd az élkiemelt Dominic Thiem az amerikai Sam Querrey-vel szemben, s végül a francia Gael Monfils csap össze az ametikai szervagyáros John Isnerrel, akit 4.-ként rangsoroltak a torna előtt.
BÁZELBEN Andreas Seppi játssza az első meccset a 7. kiemelt orosz Daniil Medvegyevvel, Tokió idei bajnokával. Utánuk lép pályára az év egyi nagy felfutója, a 4. kiemelt ifjú görög Sztefanosz Cicipasz, akinek a Sanghajban Fucsovics Marcit elbúcsúztató német Peter Gojowczyk lesz az ellenfele. Nem előbb délután 5-nél jön a helyi idol, Roger Federer, akinek ugyancsak német riválissal, Jan-Lennard Struff-fal kell megküzdenie a nyitó fordulóban a szerb Krajinoviccsal igencsak meg kellett szenvednie a nagy RF-nek, akinek bizony emelnie kell játéka színvonalán, mert keddi teljesítménye csütörtökön kevés lehet a szívós némettel szemben. A Jakobshalle fő pályának programját a veterán francia Gilles Simon zárja a mezőnybe speciális szabad kártyával érkező lett Ernests Gulbis elleni mérkőzésével.

Sport2  13:00-tól  ATP 500, Bécs és Bázel, 2. forduló (kommentátor: Fazekas Erzsébet és Kaplár F. József)