Új díszletből, sztárokkal jön a Harmadik Félidő • SportTV

Új díszletből, sztárokkal jön a Harmadik Félidő

2018. 11. 04. 18:30    
Olvasási idő: < 1 perc

Megújult díszlettel, remek interjúalanyokkal jelentkezik vasárnap este a Sport TV kézilabda-magazinja, a Harmadik Félidő.

Irányító? Kovacsics Anikó! Átlövő? Bodó Richárd! Szélső? Dragan Gajic!

Erre már egy klassz is vegyes csapatot fel lehet húzni kézilabdában, ahogyan egy adást is a Harmadik Félidőben. Márpedig november első vasárnapján ez történik, méghozzá vadonatúj környezetben, hiszen a Sport TV kézilabdaműsora új köntöst kap. Ha klubkötelezettségei miatt nem is tudnak élőben megjelenni a stúdióban, de „hangban” mindenképpen velünk lesznek, és sok érdekesség kiderülhet velük kapcsolatban. Gajictól például az, hogy mennyire volt rendben legalább játékban a Telekom Veszprém szombaton az RN Löwen ellen, és hogy miképp indulhat el felfelé a csapata hazai vereséget követően.

Kovacsics Anikó pedig az FTC-Rail Cargo Hungaria sorozatban aratott harmadik BL-győzelméről (Bietigheim, 33-30) és a saját zseniális játékáról mesélhet. Merthogy sérülések miatt fogy-fogy a Fradi, a karmesterre emiatt egyre több teher hárul. A Bietigheim elleni hazai meccsen például 17 alkalommal kellett lövésre vállalkoznia. Hogy ebből 15 gól lett, az valami döbbenetes. A Fradi pedig gyakorlatilag ott van a középdöntőben.

Bodó Richárd pedig közvetlenül a PSG-MOL-Pick Szeged BL-csúcsrangadó után áll a rendelkezésünkre. A BL jelenlegi két legjobb csapatának meccse okvetlenül szolgál majd „belső” érdekességekkel is.

A Sport1-en 18:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.