A Vidi-meccsre új stúdióval készül a Sport TV • SportTV

A Vidi-meccsre új stúdióval készül a Sport TV

Sport TV avatar Sport TV 2018. 11. 08. 11:16    
Olvasási idő: < 1 perc

Vadonatúj stúdiót látnak majd a nézők csütörtökön a Vidi–PAOK El-mérkőzés közvetítése előtt, közben és után. A magyar csapat minden Európa-liga-meccsén innen köszöntik majd a nézőket, és ez lesz a Harmadik Félidő otthona is.

Impozáns környezetből, a Sport TV új, látványos díszletéből köszönti a Sport1 nézőit csütörtökön 18 órakor a műsorvezető Petur András a Vidi–PAOK Európa-liga-mérkőzés közvetítésének felvezető műsorában.

Fotó: Révzoli/AMC

Mostantól minden Európa-liga-meccsén itt foglalnak majd helyet a szakértők és a műsorvezető. Az élő közvetítésekben most debütáló helyszín dizájnjában az Európa-liga sárga színei és arculati elemei köszönnek majd vissza. Kézilabdás köntösben, és más színvilággal ez az új 600 négyzetméteres stúdió lesz az otthona a vasárnaponként jelentkező Harmadik Félidő című műsornak is.

Fotó: Révzoli/AMC

Az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában a magyar bajnokság címvédője a görög PAOK csapatát fogadja. Két héttel ezelőtt a fehérvári csapat győzött Szalonikiben két góllal (2-0), így a szurkolók joggal bíznak benne, hogy a Groupama Arénában is kedvező eredmény születik.

Fotó: Révzoli/AMC

A mérkőzés kommentátora Fülöp László lesz, az interjúkat Szél Tamás készíti majd, a stúdióban a műsorvezető Petur András mellett Nyilasi Tibor és Puhl Sándor, illetve a pályafutása során két görög csapatban is megforduló Esterházy Márton és Esterházy Mátyás játékosmenedzser foglalnak helyet. A felvezető műsorban megszólal Ugrai Roland is, aki a hétvégén gólt lőtt a PAOK elleni görög bajnokin az Atromitosz színeiben.

Európa-liga, 4. forduló:

MOL Vidi FC–PAOK: november 8., 18:00, Sport1 (élő); kommentátor: Fülöp László – a 18:55-kor kezdődő mérkőzést a MindigTV hálózatában szabadon elérhető Spektrum Home-on is meg lehet tekinteni

További mérkőzések:

BATE Boriszov–MOL Vidi FC: november 29., Sport1, Spektrum Home (élő)

MOL Vidi FC–Chelsea: december 13., Sport1, Spektrum Home (élő)