Most már közvetítik az All-Star draftot • SportTV

Most már közvetítik az All-Star draftot

2018. 11. 08. 18:16    
Olvasási idő: < 1 perc

2018-ban megreformálták az NBA All-Star gálát, ami pazarul sikerült. Egy dolgot nem szerettek annyira a szurkolók, de most azon is módosít az NBA. Közvetíti a TV az All-Star draftját.

2018-ban fordult elő először, hogy nem a klasszikusnak mondható Kelet vs. Nyugat összecsapást rendezték az NBA All-Star gálán, hanem a keleti és a nyugati konferencia legtöbb szavazatát kapó játékosai (LeBron James és Steph Curry) választhatták ki előbb a saját kezdőcsapatukat (összesen 8 játékosból, akik közül 4 keleti, 4 nyugati csapatban játszik), majd a további 14 játékosból a 7-7 cserét. Mi úgy fogalmaztunk tavaly, hogy az egész olyan, mint ahogyan a grundon zajlik a kiválasztás.

Azonban a televízió nem közvetítette a draftot, kijött a sajtóközlemény arról, kiket választott az egyik és a másik játékos. Ez bőven adott okot a találgatásra utána, hogy vajon milyen sorrendben draftoltak, egykori és jelenlegi csapattársak hogyan kerültek egyik és másik csapatba. Azt mondta mindenki, hogy nagyon jó lett volna látni, hogyan zajlott ez a folyamat.

Ebben változtat idén az NBA, idén adja majd a tévé az All-Star draftot.

Egy biztos, nem LeBron James és Steph Curry lesz a két csapatkapitány, hiszen mostanra mindketten nyugaton játszanak, és megüresedett James trónja keleten. Megesszük a kalapunkat, ha nem Giannis Antetokounmpo lesz a keleti CSK, nyugaton pedig tovább sűrűsödik a mezőny. Jamest meg is kérdezték a 2018-as tapasztalatairól, és elmondta, hogy nekik Curryvel jó móka volt ez a draft, olyan volt, mintha fantasy kosárlabdát játszanának. Arról, hogy ennek a közvetítésnek van-e hátulütője, azt mondta, hogy miért lenne, mert a 24 legjobb játékosba bekerül az, aki játszik az All-Staron, valójában tök mindegy, hányadik helyen kel el valaki.