Kapitányi vizit a Harmadik Félidőben • SportTV

Kapitányi vizit a Harmadik Félidőben

2018. 11. 11. 17:39    
Olvasási idő: < 1 perc

Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott társkapitánya lesz a Harmadik Félidő vendége vasárnap este.

A felemásra sikeredett kézilabda BL-hétvége (lássuk be, a Telekom Veszprém idegenbeli vereségével nem igazán számoltunk, de titkon bíztunk az FTC-Rail Cargo Hungaria hazai, CSM Bucuresti elleni bravúrjában is), zárásaképp a Harmadik Félidő is felemás lesz, abban az értelemben okvetlenól, hogy nem csupán a Bajnokok Ligája lesz terítéken a másfél órás műsorban.

Merthogy elfogadta a meghívásunkat a magyar férfi kézilabda-válogatott frissen kinevezett társkapitánya, Csoknyai István. A Balatonfüred vezetőedzőjeként is dolgozó (és ebben a minőségében a Sport1-en a következő két vasárnap szintén megjelenő) szakember a csapattal és a jövő év elején rendezendő, a 2020-as olimpia szempontjából sorsdöntő világbajnoksággal kapcsolatban is kifejti a véleményét Petur András műsorvezetőnek, illetve két egykori játékostársának, a jelenleg a Sport TV szakértőjeként dolgozó Borsos Attila, Pásztor István kettősnek.

De természetesen a BL sem marad ki az „étlapról”: az adás első részében a két férficsapatról, a már említett Veszprémről, illetve a kevéssel az adás előtt Dániában pályára lépő MOL-Pick Szegedről beszélgetünk. A Veszprém az amúgy sem könnyű helyzetén tovább rontott a svédországi vereségével, miközben a Szeged már a Skjern elleni meccse előtt nyertesnek érezhette magát, hiszen a csoport második helyéért versenyben lévő riválisok közül a Flensburg kikapott.

A női „szakaszból” Győri Audi ETO KC a két ponton túl a csoportelsőséget is megszerezte Ljubljanában, úgy, hogy a 32 gólon tíz játékosa osztozott. Az ETO messze-messze a csoportkör legjobb támadójátékéval rendelkező csapat, 31 gólnál kevesebbet még senkinek sem szórtak a zöld-fehérek. A másik magyar zöld-fehér csapatnak, a Ferencvárosnak a CSM Bucuresti ellen megszakadt a hárommeccses győzelmi sorozata a BL-ben. Ahogyan a találkozó utáni nyilatkozatokból kiderült, mostanra „fogyott el” a sorozatos sérülésekkel küzdő magyar együttes, amit a fizikailag erősebb román gárda ki is használt.

A Sport1-en 18:30-tól élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.