Mahomes belefulladhat a ketchupba • SportTV

Mahomes belefulladhat a ketchupba

2018. 11. 16. 12:56    
Olvasási idő: < 1 perc

Ha Patrick Mahomes az alapszakaszból hátralévő 6 mérkőzésen kioszt legalább 26 touchdownpasszt, élete végéig tartó ketchupellátmányt kap.

„Hé, Patrick Mahomes, ha 57 touchdownpasszt dobsz, életed végéig mi adjuk a ketchupot a steakedre.”

A Heinz Ketchup a hirdetéseiben rendre 57 variációval kampányol, és azt most „átültette” az NFL világára is, miután marketingesei meghallották a Kansas City Chiefs irányítójának interjúját. Patrick Mahomes Seth Wickershammel, az ESPN újságírójával beszélgetett, és elárulta, nagy rajongója a terméknek, még a steakre is ezt teszi.

Ez adott lökést az akció elindításához a Twitteren. Az 57 TD-passz új rekord lenne az NFL alapszakaszában, a régit Peyton Manning tartja a 2013-as idényben elért 55 átadásával. Mahomes 10 mérkőzés után 31 touchdownátadásnál tart, a hátralévő időszakban meccsenként átlagosan több mint négy TD-passzt kellene kiosztania a rengeteg ketchupért. A szezon során 4 olyan mérkőzése volt, amelyen 4 TD-átadása volt, további egy pedig, amelyen 6.

„Nem tiltakozom ellene – mondta Mahomes, amikor szembesítették a Heinz ajánlatával. – Ha megnyerem és életem végéig kapok ketchupot, akkor biztos, hogy megosztom ezt több támadó falemberemmel.”

Mahomest legközelebb a Los Angeles Rams–Kansas City Chiefs Monday Night-mérkőzésen láthatjuk, magyar idő szerint kedd hajnali 2:15-től a Sport2-n.