Veszprémi legenda és győri vezér a Harmadik Félidőben • SportTV

Veszprémi legenda és győri vezér a Harmadik Félidőben

2018. 11. 18. 16:55    
Olvasási idő: < 1 perc

Éles József, a Veszprém legendája és Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke lesz a Harmadik Félidő vendége.

„Felmegy az Éles az égbe, a csarnok tetejébe” – szól még ma is a nóta a Telekom Veszprém meccsein. Minden idők egyik legjobb magyar balátlövője vasárnap, ha nem is az égbe, de a Harmadik Félidő stúdiójába „felmegy”, és nagyon reméljük, ugyanolyan közönségsikert arat, mint az Építők nehéztüzéreként tette. Élessel – és a szakértők sorában többek között egy másik exveszprémivel, Pásztor Istvánnal – mi másról is lehetne szó, mint a Veszprém közelmúltjáról. A magyar együttes edzőváltással terhelt nehéz időszakot hagy reményeink szerint most már mögötte, a Kristianstad elleni hazai 36-27 ebből a szempontból biztató volt. A jobbátlövő Kent Robin Tönnesen például az eddigi talán legjobb veszprémi BL-győzelmét hozta (8 gól, védekezésben is sok játékperc), de a klasszikus átlövők közül Nagy László, Borut Mackovsek és Iman Dzsamali is „megkínálta” legalább egyszer a svédeket.

De nem Éles József lesz az egyetlen neves vendég vasárnap este a Harmadik Félidőben! Petur András műsorvezető és asztaltársasága Bartha Csabát, a Győri Audi ETO KC elnökét is faggathatja. Sokkal inkább lesz ez a klubrekordot is hozó csoportkör, mintsem a Podravka Koprivnica elleni meccs értékelése, hiszen egy „közte húszas” mérkőzést csak ünnepelni lehet. A BL-ben történtek mellett azért lesz szó pályán kívüli eseményről is, hiszen a héten Győrben járt Yvette Broch, a pályafutását szüneteltető ETO-beállós is. Elnöki kézből jönnek az újabb infók!

Persze, a férfiak között a csoportelsőségre is eséllyel pályázó MOL-Pick Szegedről, valamint a nőknél középdöntős FTC-Rail Cargo Hungariáról sem feledkezünk meg. Szegedről interjúval jelentkezünk a Skjern elleni csatát követően, míg a Fradi kapcsán a sérüléshullám, illetve a középdöntőből a negyeddöntőbe jutási esélyek is szóba kerülnek.

A Sport1-en vasárnap 20:30-tól élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.