Sztárparádés BL-zárás • SportTV

Sztárparádés BL-zárás

2018. 12. 02. 17:01    
Olvasási idő: < 1 perc

Klivinyi Kinga, a magyar női kézilabda-válogatott átlövője, Stefan Sigurmansson, a MOL-Pick Szeged szélsője és Juhász Levente, a csongrádiak cégvezetője is a Harmadik Félidő vendége lesz.

Vasárnap lezárul a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2018. őszi időszaka, ráadásul nem csupán nálunk, de Európában is a Telekom Veszprém-Montpellier ütközettel. Az egyik trónkövetelő és a címvédő összecsapását az EHF is a hét mérkőzésének minősítette, így a BL-zárás is, valamint a Harmadik Félidő felvezetése is elsőrangúnak mondható.

Ennek megfelelően a kézilabda-magazin első részében a Veszprém lesz terítéken. A csütörtöki boriszovi „kéjutazása” után Szél Tamás Pál már a Veszprém Arénában gyártja majd az interjúkat, csak hogy a Harmadik Félidő nézői tényleg semmiről se maradjanak le.

A MOL-Pick Szeged kicsit korábban, már szerdán, a Flensburg elleni szoros vereséget követően kivehette a „BL-szünetet” – minden várakozást felülmúlóan jó helyzetből. A Szeged jelenleg a PSG mögött második a csoportjában, és ha a hátralévő két hazai meccsét (Motor Zaporizzsja, Zagreb) megnyeri, a celjei és nantes-i találkozótól függetlenül biztos a második helye. A remek őszt Juhász Levente cégvezető, illetve a B-közepet is megihlető szélső, Stefan Sigurmansson értékeli.

A műsor „harmadik harmadára” is maradt autentikus megszólaló, hiszen a női kézilabda Eb kapcsán a Möbelringen-kupán megsérülő, emiatt a kontinenstornáról lemaradó Klivinyi Kinga lesz a vendégünk a stúdióban. Belső infók a magyar válogatottról, és egy kis eszmecsere arról, vajon az olyan favoritok, mint Norvégia vagy Franciaország miért indultak döcögősen.

A Sport1-en 20:45-kor élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinunkkal.