Így osztja a pofonokat Michael Jordan • SportTV

Így osztja a pofonokat Michael Jordan

2018. 12. 13. 11:26    
Olvasási idő: < 1 perc

Malik Monk annyira buta volt, hogy kapott két sallert nevelési célzattal a Levegő Urától, aki a csapata tulajdonosa. Megtisztelő, ha Michael Jordannel ilyen jó a viszony, és a végén még rád is mosolyog?

Malik Monk a Charlotte Hornets játékosa, azé a csapaté, amelynek 2010 óta Michael Jordan a többségi tulajdonosa, így nem meglepő, hogy a sokak szerint minden idők legjobb kosárlabdázójának tartott legenda ott szokott lenni a hazai meccseken. Monk szerencsétlensége, hogy annyira érdekli a csapat, hogy a kispad mellett szokott ülni. Így viszonylag hatásosan tud tanácsokat vagy épp taslikat adni a játékosoknak. Monknak most az utóbbiból jutott kettő. Szerintünk azért kettő, nehogy azt higgye, hogy az első véletlen volt. Utólag Monk is nevet a dolgon, ő is megosztotta twitteren a videót.

Pedig Monk hivatalosan épp pályán sem volt, épp azért kapta a leszúrást, mert már a lefújás előtt berohant a pályára ünnepelni. Az összefoglalóban látszik a szituáció, de a két saller kimarad.

Monknak az a szerencséje, hogy nem lett végzetes következménye az esetnek, de azért okosabb is lehetne. A berohanása miatt Langston Galloway dobhatott büntetőt a Monkra kiszórt technikai miatt, és még jött is a Pistons. Azonban nem tudtak kosara szerezni, így maradt a 108-107-es eredmény.

Egyébként az NBA-ben most másodéves Monk volt az, aki azt nyilatkozta korábban, hogy 1 az 1-ben meg tudná verni Michael Jordant. Lehet ez is benne volt a két tasliban. Bár Michael sem fiatalodik, azért volt már olyan játékos, aki megjárta azzal, hogy Jordannel szemben ilyeneket mondott. Kérdezzük csak meg erről Corey Benjamint: