Michael van Gerwen Magyarországra látogat • SportTV

Michael van Gerwen Magyarországra látogat

Sport TV avatar Sport TV 2018. 12. 13. 18:57    
Olvasási idő: 2 perc

A Sport TV Mai helyzet című műsorában a csatorna két darts szakkommentátora, Vereczkey Lajos és Ziegenhám Medárd két nagyon fontos bejelentést is tett. Márciusban hazánkba látogat a kétszeres világbajnok Michael van Gerwen Mensur Suljoviccsal, Simon Whitlock-kal és Vincent van der Voorttal karöltve. Illetve a PDC vb döntője után január 5-től a Sport TV a BDO-világbajnokság küzdelmeit is közvetíti.

A kétszeres világbajnok, világranglistavezető Michael van Gerwen 2019 márciusában több más sztárjátékos társaságában Budapestre látogat. Mindezt  Vereczkey Lajos és Ziegenhám Medárd, a PDC Hungarian Fan Club képviselői jelentették be a Sport TV Mai helyzet című műsorában. Az eseményt a PDC Hungarian Fan Club  a PDC Europe-pal közösen szervezi. „Ez egy óriási hír a magyar darts-rajongók számára, hogy a világ jelenlegi legjobb játékosát, a világranglista vezetőjét, a ma kezdődő vb elsőszámú esélyesét vendégül fogjuk látni.

Március 8-án lesz a „Budapest Darts Gála” elnevezésű rendezvény, ahol nem csak ő, hanem még másik három világsztár fog négy magyar játékossal mérkőzni. A játékosok közül Van Gerwen mellé érkezik még Mensur Suljovic, Simon Whitlock és Vincent van der Voort. És ki ne szeretné a legendás hangú Russ Bray-t? Ő is vendégünk lesz az Érd Arénában.

Minden rajongót nagy szeretettel várunk” – nyilatkozta Vereczkey Lajos az eseménnyel kapcsolatban, amely a Sport TV-n is látható lesz.

Michael van Gerwen eljön Magyarországra, és üzent nektek

BREAKING NEWS: A vb rajtja előtt pár órával olyan hírt kaptunk, ami miatt március 8-ra azonnal szabadságot veszünk ki: MICHAEL VAN GERWEN MAGYARORSZÁGRA LÁTOGAT, és Vereczkey Lajoson és Ziegenhám Medárdon keresztül videóüzenetet küldött nektek. A látogatásról bővebben két szakértőnk beszélt a Sport TV Mai helyzet című műsorában: http://www.sport1tv.hu/sztori/76591/michael-van-gerwen-budapestre-latogat/ 20 órától kezdődik a vb a Sport2-n!

Posted by Sport TV on Thursday, December 13, 2018

Arról is beszélt, hogyan sikerült elérni azt a bravúrt: „Bár még nem járt itt dartsosként, tudja, hol van, és hogy rengeteg magyar rajongója van. A kapcsolatot az jelentette, hogy mi elkezdtünk elég aktívan dolgozni a PDC Europe-nál. Eddig is együtt dolgoztunk velük a kelet-európai selejtezősorozatban, de most fizikailag is megjelentünk az eseményeken íróként, illetve Bata Józsi barátunk dolgozik kint, ő kezeli az eredményjelzőket a versenyeken. Ezeken a tornákon egy kicsit közelebbről megismertük őt, elmondtuk neki, hogy hova érkezik, hogy sok rajongója van. Ezen kívül olyan sok mindent még nem tud az országról, de majd beavatjuk az érdekességekbe.”

Ziegenhám Medárd egy másik, a sportág szempontjából fontos bejelentést is tett: „Ma este nyolc órától indul a PDC Darts-világbajnokság, amelynek minden másodperce közvetítve lesz. A vb-döntő január elsején lesz, és utána

január 5-től a BDO-világbajnokság is képernyőre kerül a Sport TV-n,

így az ott folyó férfi- és női, úgymond „amatőr” világbajnokságot is követni lehet. Most a karácsony és a január azzal telik majd el, hogy jó sok dartsot lehet nézni a televízióban.”

A két világbajnokság decemberben és januárban:

PDC Darts-világbajnokság: december 13-tól a Sport TV-n

BDO Darts-világbajnokság: január 5-től a Sport TV-n