Lemaradt a női Eb-ről? A Harmadik Félidőben mindent bepótolhat! • SportTV

Lemaradt a női Eb-ről? A Harmadik Félidőben mindent bepótolhat!

2018. 12. 17. 16:31    
Olvasási idő: < 1 perc

Három egykori klasszis játékos, Siti Beáta, Szabó Edina és Tóth Tímea segítségével értékeljük a női kézilabda Európa-bajnokságot a Harmadik Félidőben.

Idényzáró Harmadik Félidő következik a Sport1-en, természetesen a vasárnap véget ért női kézilabda Európa-bajnokság jegyében. A magyar válogatott minden várakozást felülmúló szerepléssel hetedik lett, ráadásul Háfra Noémi bekerült a torna All-Star-csapatába is, így aztán lesz miről beszélgetnie Petur András műsorvezetőnek az egykori remek játékokból álló hölgykoszorú tagjaival. Merthogy állandó szakértőnk, Tóth Tímea mellett elfogadta meghívásunkat Siti Beáta, a magyar válogatott másodedzője, valamint Szabó Edina, az Érd vezetőedzője is.

Az értékelés során természetesen központi helyet kap a magyar nemzeti csapat, de azért a vb általános tanulságait is igyekszünk levonni. Az például nagyon látszik, Franciaországgal hosszú távon is kell számolni, hiszen már húszéves kulcsembere is van a csapatnak, míg az oroszoknál továbbra is kifizetődő a trefilovi pedagógia.

A műsor záró részében szinte sorcsere következik, Tóth Tímeához két kommentátorunk, Ágai Kis András és Bartha Zoltán csatlakozik. Ők jelentős részben a Bajnokok Ligájával kapcsolatos témákat elemeznek, hiszen az Eb alatt szerzett (minden bizonnyal) új beállóst a Győri Audi ETO KC, szintén az Eb alatt szavazták meg a sorozat reformját, így szakértőink erről is elmondják véleményüket, ahogyan arról is, mit jelent, hogy Ausztrián át vezet az út a 2019-es női világbajnokságra.

A Sport1-en 17:30-kor élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinunkkal.