Brady: 2019 és a végtelenség • SportTV

Brady: 2019 és a végtelenség

2018. 12. 27. 19:20    
Olvasási idő: < 1 perc

Tom Brady egy interjúban megerősítette, 2019-ben is játszik a New England Patriotsban, sőt, szeretne újabb szerződést kötni a csapattal.

A Westwood One-nak adott heti interjújában Tom Brady megerősítette, készen áll arra, hogy a következő idényben, sőt, az azt követőkben is pályára lépjen az NFL-ben. „Maximálisan hiszek benne, hogy játszani fogok – jelentette ki Brady. – Tudom, már hosszú ideje beszélek erről, de most megismétlem: nem csupán az a célom, hogy a következő évadban is játsszak, hanem az, hogy azon is túl. Megpróbálom a lehető legjobbat kihozni magamból. Ahogy mindig, mindent kiadok magamból. Minden bizonnyal nagy kihívás lesz. Semmire sincs garancia, de remélem, továbbra is játszhatok, méghozzá bajnoki színvonalon.”

Brady jelenlegi szerződése a 2019-es idény végén jár le, az eddigi összes NFL-szezonját a New England Patriotsnál töltötte. A mostani alapszakaszban is jól teljesített, 14. alkalommal hívták meg a Pro Bowlra, ami NFL-es csúcsbeállítás (Tony Gonzalez, Peyton Manning, Bruce Matthews és Merlin Olsen kapott ugyanennyiszer meghívót a gálára). Ugyanakkor a produkciója nem volt olyan, mint az előző idénybeli, MVP-címet érő mutatványa. 4105 passzolt yardnál, 25 touchdownpassznál és 11 interceptionnél jár, igaz, ez részben a körülötte lévő elkapói állomány minőségi romlásának „köszönhető”. Ettől még a New England sorozatban tizedszer is megnyerte az AFC Keleti csoportját, és ha vasárnap megveri otthon a New York Jets együttesét, sorozatban kilencedszer kezdi pihenőnappal a rájátszást.

„Tizenkilenc éve olyan a pályafutásom, amit szeretek – mondta Brady. – Minden nap úgy ébredek fel, hogy izgatottan mehetek dolgozni. Azt csinálom, amit szeretek. Nem hiszem, hogy létezik ennél nagyobb ajándék. Ezzel párhuzamosan sok másik lehetőségem adódott, de a szívemben és a lelkemben is szeretem azt a sportágat, ami annyi örömöt hozott az életembe. Nagyon szerencsés embernek érzem magam.”