Lewandowski innen menne nyugdíjba • SportTV

Lewandowski innen menne nyugdíjba

2018. 12. 31. 15:47    
Olvasási idő: < 1 perc

Ahhoz képest, hogy Robert Lewandowski a nyáron minden erővel ki akarta csikarni a Real Madridhoz igazolását, most már elképzelhetőnek tartja, hogy a Bayern Münchenből vonuljon vissza.

A szép kis nyári átigazolási cirkusz után pár hónap alatt nagyot változott Robert Lewandowski fejében a világ – derült ki a Sport Bildnek adott interjújából. „Valós lehetőség, hogy a Bayernnél fejezem be a pályafutásomat – jelentette ki a 30 éves lengyel csatár. – Semmiféle átigazolás sem jár a fejemben. A nyáron más dolgok jelentettek beszédtémát, de azok az idők elmúltak. Nagyon is lehetséges, hogy még jó hosszú ideig maradok. Teljességgel azonosulok a Bayernnel. Mióta a pletykák és a gondok lekerültek az asztalról, érzem, hogy teljes szívvel a Bayernnél vagyok. Száz százalékban.”

Az biztosnak tűnik, hogy a Bayern a nyáron alaposan átalakul. Arjen Robben már jelentette a távozását, Franck Ribéry sorsa is több mint bizonytalan (a szerződése lejár, ő jó játékkal kampányol a hosszabbításért, a vezetők tétováznak), de Rafinha és/vagy Jérome Boateng váltása is simán elképzelhető. Lewandowskinak ha nem is konkrét tippje, de irányvonala már van a pótlásra vonatkozóan: „Azt gondolom, többet segítene nekünk, ha egy-két csúcsjátékos jönne, mint öt jó színvonalú futballista.”

És hogy miért tenne jót a Bayernnek, ha a lengyel maradna? Például az ilyen gólokért:

A Sport TV élőben követi nyomon a Bundesliga eseményeit.