Giannis kiütötte Hardent • SportTV

Giannis kiütötte Hardent

2019. 01. 10. 11:08    
Olvasási idő: < 1 perc

Nem akármilyen jelenet játszódott le két MVP-címre hajtó két kosaras között az NBA legutóbbi játéknapján. Giannis Antetokounmpo kiütötte James Hardent. De nem úgy, ahogyan elsőre gondolnánk. Felkészül Dwayne „The Rock” Johnson.

Az MVP-címért is ilyen éles a küzdelem. (Fotó: Stacy Revere/Getty Images)

Talán a fenti twitteres videó mutatja meg, miért nagyon vicces az, hogy Giannis Antetokounmpo egy passzal pont úgy arcon dobta Hardent, hogy az földre került. Azért, mert jelen állás szerint épp ők ketten vannak versenyben az MVP-címért.

Mindketten űrlény üzemmódban játszanak, egyértelműen ők ketten a legjobbak eddig ebben a szezonban. csak míg Antetokounmpo csapata, a Milwaukee Bucks a ligaelső 72,5 százalékos győzelmi mutatóval, a Houston 57,5-lel a nyugati hatodik helyen áll. Tegnapi egymás elleni meccsüket a Bucks nyerte 116-109-re.

Giannis karriercsúcsot jelentő 21 pattanót gyűjtött 27 pontja és 5 gólpassza mellé, Harden 42-t dobott, ám ez most kevésnek bizonyult.

A Görög Szörny vs. A Szikla

Antetokounmpo egyébként egy vicces üzengetésnek is részese, Dayne „The Rock” Johnsonnal kóstolgatják egymást a közösségi médiában. Készülhetünk a Görög Szörny-Szikla pankrációra? 😊

Így indult, Pat Connaughtonnal üzentek:

Majd egy interjúban röhögve azt mondta Giannis, hogy kinyírná a Sziklát:

A Szikla vette a lapot, és reagált erre, könnyen lehet, hogy összejön a találkozás: