Fogadjatok ellenünk! - üzeni a Patriots • SportTV

Fogadjatok ellenünk! – üzeni a Patriots

2019. 01. 17. 11:21    
Olvasási idő: < 1 perc

Julian Edelman, a New England Patriots wide receivere mozgalmat indított, hogy a bukmékereknél mindenki a csapata ellen fogadjon, ha már egyszer nem ők a favoritok a Kansas City Chiefsszel szemben.

Az amerikai média lassan már túlzó módon csodájára jár annak, hogy a New England Patriots a fogadóirodáknál esélytelenebb a Kansas City Chiefsnél az AFC döntőjében. A Patrots együttesével a playoffban ilyen 2014. januárja óta nem fordult elő (akkor a Denver Broncos győzelmére fizettek kevesebb pénzt, a meccsen jött is a papírforma), NFL-mérkőzésen pedig, Tom Bradyvel a soraiban, a 2015-ös szezon második játéknapja, a Buffalo Bills elleni találkozó óta.

Julian Edelman, a New England wide receivere ezt elégelte meg, és a Twitter-oldalán egy érzelmes videóval, valamint a #BETAGAINSTUS („fogadj ellenünk”) hashtaggel mozgalmat indított:

Röviddel később pedig már az üzleti vénája is előtört, átállt pólótervezőbe:

Egyrészt nem lepődnénk meg azon, ha ez hamarosan kapható is lenne, másrészt, hogy az egész felhajtás okán a Patriots felpaprikázná magát. Brady már a Los Angeles Chargers elleni meccs után morgott kicsit („Mindenki azt gondolja, rosszak vagyunk, és már képtelenek vagyunk mérkőzést nyerni”), most pedig arra a kérdésre, mekkora ösztönzőt jelent az oddsháború, így felelt: „Ha ezen a héten nem vagy motivált, akkor jelentős problémáid vannak. Ez az a hét, amikor semmi extrára sincs szükséged. Minden esélyt megragadnál, hogy játssz az AFC bajnoki döntőjében. Nem számít, hol, melyik nap, hánykor, hidegben, esőben, vérben. Semmi sem számít.”

Ki nyeri meg az AFC döntőjét?

Kansas City Chiefs

0%

New England Patriots

0%

Vasárnap a Sport2-n 21 órától élőben közvetítjük a két főcsoportdöntőt.