Mesternégyes a Harmadik Félidőben

2019. 02. 10. 19:25    
Olvasási idő: 2 perc

Megszokott egykori kézis sztárjainkon, Tóth Tímeán, Borsos Attilán, Pásztor Istvánon és Vadkerti Attilán túl egy hajdani világválogatottal, Éles Józseffel erősítettük meg a Harmadik Félidő stábját vasárnap estére.

Az október 13-14-i hétvége után a mostani a második olyan hétvége a kézilabda Bajnokok Ligája 2018-2019-es idényében, amikor mind a négy pályára lépő magyar csapat győzelemmel zár. Tavaly ősszel a Montpellier, Flensburg, Podravka Koprivnica, Vipers Kristiansand, most a Barcelona, Celje, Vipers Kristiansand, Ljubljana négyes volt a Telekom Veszprém, MOL-Pick Szeged, Győri Audi ETO, FTC-Rail Cargo Hungaria kvartett áldozata. Akkor is három BEK-, illetve BL-győztes volt az áldozatok között, most is (rendre a Vipers a kivétel), akkor is jó hangulatú Harmadik Félidő volt, reményeink szerint most is.

A legnagyobb bravúr kétségtelenül a Veszprémé, amely a kilences győzelmi sorozattal érkező, csoportelső Barcelonát fogadta, majd a meccset végig uralva verte meg. Ráadásul a régóta áhított ragyogó védekezés is visszatért az Arénába, így aztán lesz miről beszélgetnie három szakértőnknek, Borsos Attilának, valamint a Veszprém két egykori világsztárjának, Éles Józsefnek és Pásztor Istvánnak.

Veszprémi kínai a Barcának

Van, hogy két átlövő nem erőből, hanem finesszel old meg egy helyzetet. Íme, a Veszprém Handball Team kettősének, a Nagy László, Borut Mackovsek kettősnek a villanása a Barcelona ellen.

Posted by Sport TV on Saturday, February 9, 2019

Természetesen a Szegedet is illik méltatni, még ha a celjei meccs láttán sokan szívgyógyszerért is szaladtak. Pedig ezt lassan megszokhatnánk, hiszen a vasárnapi volt a negyedik egygólos győzelme a kék seregnek az idei BL-ben, illetve a kilencedik olyan találkozója, amikor két gólnál nem volt nagyobb a differencia a felek között. A szlovéniai siker, illetve a Motor Zaporizzsja Flensburg elleni bravúrja azt is jelenti, hogy a Szeged másodiknál rosszabb nem lehet a csoportban. Hogy ez mit jelent, azt a csapat hajdani szélsője, Vadkerti Attila elemzi majd a stúdióban.

A zöld-fehér hölgyszekció ezen meccsekhez képest idegnyugtató találkozókat játszott, ráadásul egyre világosabb képet alakít ki magáról. A Győr jó eséllyel csoportelső lesz, a Fradi pedig bejut a negyeddöntőbe, az meg szinte mindegy, hogy hányadikként, hiszen a másik ágról megjósolni sem lehet a sorrendet a Rosztov, Metz, Buducsnoszt hármason belül. A Tóth Tímea, Ágai Kis András, Borsos Attila hármassal kicsit már FF-szemüvegen keresztül is szemléljük az eseményeket vasárnap este.

Íme, Háfra Noémi Ljubljana elleni csodagólja!

"Ki az, aki látta ezt egyáltalán, hogy hogy ment be?" Csak többszöri megnézés után érdemes válaszolni kommentátorunk, Méhes Gábor kérdésére!

Posted by Sport TV on Saturday, February 9, 2019

A Sport1-en 21:15-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidővel.