Europálya az Európa-liga jegyében • SportTV

Europálya az Európa-liga jegyében

2019. 02. 22. 13:42    
Olvasási idő: < 1 perc

A Sport1-en pénteken jelentkező Europálya című magazinunkat az Európa-liga legutóbbi játéknapja uralja majd.

Az Európa-ligában túljutottunk az egyenes kieséses szakasz első teljes körén, mi több, a sorsoláson is, így aztán a Sport1-en az Europálya nézői biztosan nem fognak unatkozni pénteken 18:15-től. Merthogy Petur András műsorvezető, valamint három szakértőnk, Hajdu Attila, Mészáros Ábel és Várhidi Péter végigmegy majd mind a 16 párharcon, úgy, hogy a játéknap 5-5 legszebb gólját, legnagyobb védését és legnagyobb bakiját is lajstromba veszi. Az Arsenal mérkőzése kiemelt figyelmet kap, és úgy általában is igaz lesz, hogy az angol, a német, az olasz és a spanyol együttesekre jut majd több műsoridő.

De nem ragadunk le csak a mögöttünk hagyott meccseknél, hanem már márciusra is előretekintünk. Merthogy a nyolcaddöntőket akkor rendezik meg, és péntek óta azt is tudjuk, melyik csapat hogyan juthat közelebb a bakui döntőhöz. Több párharcban, így a Chelsea-Dinamo Kijev, az Eintracht Frankfurt-Internazionale és a Dinamo Zagreb-Benfica csatában is olyan csapatok találkoznak, amelyek hajdan nemzetközi kupát nyertek, és majd szakértőink jól megmondják, mi várható ezeken az ütközeteken.

A Sport1-en pénteken 18:15-től élőben jelentkezünk az Europálya című labdarúgó-magazinunkkal.

EURÓPA-LIGA
A nyolcaddöntő párosítása: Chelsea–Dinamo Kijev, Eintracht Frankfurt–Internazionale, Dinamo Zagreb–Benfica, Napoli–Salzburg, Valencia–Krasznodar, Sevilla–Slavia Praha, Arsenal–Rennes, Zenit–Villarreal