Veterán csúcsra készül a Patriots • SportTV

Veterán csúcsra készül a Patriots

2019. 03. 09. 18:19    
Olvasási idő: < 1 perc

Több veterán játékossal is hírbe hozták a New England Patriots csapatát: Michael Bennett érkezése biztosra vehető, de fivére, Martellus, valamint a Patriotsnál korábban sikert sikerre halmozó Danny Amendola érkezése sem lenne meglepő.

Egyre inkább úgy tűnik, a New England Patriots nem feltétlenül a drafton akarja – legalábbis rövid távon – megerősíteni az előző szezonban Super Bowlt nyerő keretét. Simán lehet, hogy a szeptemberi rajtnál már 42 éves Tom Brady három olyan csapattársat kap a közeljövőben, akik együtt 99 évesek.

Közülük a 34 éves Michael Bennett érkezése az ESPN értesülései szerint biztosra vehető. A defensive end fizetésemelést szeretett volna kérni a Philadelphia Eaglestől, amely ezt hallva inkább az elcserélésén kezdett el dolgozni. Úgy tűnik, a New Engladdel sikerült is dűlőre jutni, Bennett egy 2020-as hetedik körös draftjog „társaságában” érkezik a bajnokhoz, amely egy szintén jövőre esedékes, ötödik körös cetlivel fizet érte.

Michael átigazolása megmozgatta 32 éves fivére, Martellus fantáziáját is. A két éve a Patriots együttesével bajnoki címet nyerő tight end 2017-ben visszavonult, de most visszatérésre kész. Merthogy teljesülhet a nagy álom, és a testvérek egy csapatban játszhatnának az NFL-ben.

A harmadik veterán, aki érkezhet, az a 33 éves Danny Amendola. A wide receiver hajdan 2013 és 2017 között már játszott a New Englandben, két bajnoki címet is nyert vele, az előző szezon rajtjánál viszont kétéves szerződést kötött a Miami Dolphinsszal. A Miami azonban most a spórolás jegyében (6 millió dolláros helye lett így a fizetési sapka alatt) elküldte, így vele kapcsolatban is elkezdődtek a spekulációk. És mivel Bill Belichick, a Patriots vezetőedzője jó véleménnyel van róla, ráadásul a bajnoknak kell elkapó, nem nehéz kitalálni, melyik csapatot emlegetik a leginkább Amendola következő állomáshelyeként.