Schatzlé a forduló gólja, Háfra vagy Oftedal királynő lehet

2019. 03. 11. 08:20    
Olvasási idő: 1 perc

Schatzl Nadine lőtte a forduló gólját, Háfra Noémi és Stine Oftedal pedig akár a forduló játékosa is lehet – magyar szempontból jól zárult a női kézi BL középdöntője!

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában kitett magáért a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria, amit az EHF TV értékelt is a hagyományos összefoglalójában.

Először fordult például az elő, hogy a gólszépségverseny első három helyét magyar csapatban szereplő játékosok vitték el. Az élen Schatzl Nadine végzett a Fradiból, akivel szemben hiába szabálytalankodtak a ljubljanaiak, hajszálpontosan kilőtte a felső sarkot.

Mögötte jött a győriek karmestere, Stine Oftedal, aki hetesből szépen „megfésülte” Eline Fagerheimet, a Vipers Kristiansand kapusát.

A harmadik hely Háfra Noémié lett, akinek az egyik bombája nyerte el a szerkesztők tetszését.

Háfra és Oftedal versenyben van a forduló játékosa címért is, ők – a rosztovi kapus, Anna Szedojkina társaságában – bekerültek a játéknap 3 csillaga közé. Háfra a Ljubljanának, Oftedal a Vipersnek lőtt nyolc gólt a mögöttünk hagyott hétvégén. A forduló legjobbjára majd itt lehet szavazni.

A legszebb védéseket bemutató kapusok között is találunk zöld-fehér reprezentánst, Bíró Blanka harmadikként zárt az egyik ejtésnél bemutatott mozdulatsorával.