Suggs Arizonában folytatja • SportTV

Suggs Arizonában folytatja

2019. 03. 12. 10:04    
Olvasási idő: < 1 perc

Hatalmas meglepetésre 16 év után elhagyja Baltimore-t Terrel Suggs. A korábbi első körös játékos oda igazol, ahol középiskolás, majd egyetemi éveit töltötte, Arizonába.

Mindenki azt gondolta, hogy a tavalyi szezonban kiemelkedőt alkotó Ravens védelem egybetartásáért mindent megtesznek majd Baltimore-ban, ám nem így történt. A csapat előbb kivágta Eric Weddle-t, majd most búcsút kell, hogy mondjon a szabadügynöki státuszt választó legendájának, Terrell Suggsnak is (ráadásként, ha nagyon felmennek az árak, nem valószínű, hogy meg tudja tartani CJ Mosleyt sem).

Suggs 16 évek marylandi karrierje alatt 132,5 sacket gyűjtött össze (+12,5-öt a playoffban), a Ravens töténetében ezel csúcstartónak számít még jó pár éven keresztül. Hétszer választották be a Pro Bowlra, 2011-ben helyet kapott az év csapatában, ráadásként ebben az évben az év legjobb védője címet is bezsebelte. Pályája legnagyobb sikerét a következő szezonban könyvelhette el, amikor a San Franciscót legyőzve, megnyerte a Ravensszel a Super Bowlt.

Tavaly sem volt rossz éve a linebackernek, 7 sack mellett 13 olyan szerelést mutatott be, mellyel negatív yardos játékot okozott az ellenfélnek.

Az Arizona az elmúlt három szezonban nem jutott a rájátszásba. Idén a Cardinals választhat majd először a drafton, Suggs pedig Chandler Jonesszal párban komoly veszélyt jelenthet majd az ellenfelek támadóegységeinek.