George RR Martin kiakadt a Giantsre

2019. 03. 14. 15:54    
Olvasási idő: 1 perc
NFL

A Trónok Harca alkotója, George RR Martin szabadidejében lelkes szurkolója mindkét New York-i NFL-csapatnak. Legiutóbbi blogbejegyzésében eléggé kiakadt azon, hogy a Giants elcserélte Odell Beckham Jr-t, sorait olvasva biztosan lehetünk abban, hogy a kékek vezetősége fájdalmas véget érne a Tűz és Jég birodalmában.

Martin eléggé kiakadt, hogy a csapat legjobb játékosa, akivel hét hónappal ezelőtt ötéves szerződéshosszabbítást írt alá a Giants, a következő draft 17. választásáért és egy kései harmadik körös draftjogért, valamint Jabrill Pepersért cserélbe a Cleveland Brownshoz került. Az író már egy hete nem értette, mi folyik a Giantsnél, pedig akkor „csak” Landon Collinst engedte el a vezetőség, most azonban Martin már rémálmot emleget Kill me now! (Öljenek meg!) című blogbejegyzésében.

„Elcserélték OBJ-t. A legjobb játékosukat, aki ráadásul az NFL egyik legjobbja is. 1958 óta, a „minden idők legjobb meccseként” emlegetett, a Colts ellen elvesztett döntő óta szurkolok a Giants csapatának. Beckham nemhogy a jelenlegi csapat legjobb elkapója volt, hanem a franchise történetében soha nem láttam nála jobbat Giants-mezben. Talán még azt is megkockáztatom, hogy a liga történetének egyik legjobb elkapójáról beszélünk. Képtelenség őt pótolni egy 17. választással. Több csatornán most azt írják, hogy a Giants jól tenné, ha a 6. és 17. választását elcserélné egy korábbi pickért, és vigyen valakit Eli Manning helyére irányítónak. Elsőre sajnálom azt a szerencsétlen. Egy rémes csapatban fog játszani. Őszinte leszek, nem követem az egyetemi focit. Lehet látni, hogy jön egy olyan kiemelkedő tehetség, akit csak John Elwayjel vagy Lawrence Taylorral lehet egy lapon emlegetni? Az elmúlt két szezon rettenetes volt, de ami ezután jön, az mindennek az alja. Teljesen belebetegedtem.”

Martin „betegsége” nem jó előjel a sorozat régóta ígért hatodik kötetének, a Tél szelének megjelenési időpontja szempontjából.