A Veszprém és a Szeged tarolt az EHF-nél • SportTV

A Veszprém és a Szeged tarolt az EHF-nél

2019. 04. 01. 06:28    
Olvasási idő: < 1 perc

Mirko Alilovicé lett a legnagyobb védés, Dejan Manaszkové a legszebb gól, Alilovic és Manuel Strlek a forduló válogatottjába is bekerült – a Veszprém és a Szeged a továbbjutáson túl is tökéletes hétvégét zárt a kézilabda Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóit követően.

Elkészült az EHF TV hagyományos fordulózáró összegzése, amelynek láttán talán nem túlzás azt állítani, ennél nagyobb tarolást legfeljebb akkor rendezhetnek a magyar csapatok, ha még a forduló játékosa címet is sikerül elhozni. De erre is jó esély van, ismerve a jelölteket, illetve a magyar szurkolók szavazási kedvét.

Merthogy az EHF-nél a forduló válogatottjába a magyar együttesek színeiben játszók közül ketten is bekerültek: az 50 százalékos védési hatékonyságot bemutató Mirko Alilovic (MOL-Pick Szeged) lett a forduló kapusa, míg a legjobb balszélsőnek a Telekom Veszprémet erősítő, a Sporting elleni meccs második félidejében hét gólt dobó Manuel Strlek bizonyult. Szavazni itt lehet majd a forduló legjobbjára.

Alilovic a legszebb védést bemutató kapusok között is az élen végzett, méghozzá a Gebala átlövésénél, majd a kipattanóból próbálkozó Sulic lövésénél bemutatott duplájával. A veszprémiek közül Sterbik Árpád került az elitbe, a Ruesgával szemben bemutatott parádéja harmadik helyet ért.

Mirko Alilovic, a MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat kapusa döbbenetesen nagyot ment a Wisla Plock elleni BL-meccsen.

Posted by Sport TV on Sunday, March 31, 2019

A legszebb gólok dobogóján két veszprémi játékos is dobogós lett: Dejan Manaszkov a világhálót is bejárt góljával az élen végzett, míg Strleknek a lehetetlen szögből leadott lövése harmadik helyet ért.

Toplistára Manaszkov góljával! Ilyen látványelemek színesítették a Veszprém Handball Team Sporting elleni győzelmét.

Posted by Sport TV on Saturday, March 30, 2019