Kézis világválogatott a Sport TV stúdiójában

2019. 04. 15. 10:49    
Olvasási idő: 2 perc

Sztárparádé lesz a Sport TV stúdiójában kedden, kézilabda BL-győztesek, olimpiai, világ- és Európa-bajnokok adják egymásnak a kilincset a női Final Four sorsolásán.

Eduarda Amorim, Katrine Lunde, Mayssa Pessoa, Manon Houette, Anja Althaus.

Ötből négyen már megnyerték a Bajnokok Ligáját, a kivétel (Houette) „csak” világ- és Európa-bajnok. Nem mellesleg a legutóbbi három BL-döntő hősei is ott vannak a listán, hiszen Pessoa 2016-ban még a CSM Bucuresti kapusaként kergette az őrületbe a győrieket a döntőben, aztán 2017-ben és 2018-ban (itt már nem is Terminátor-üzemmódban játszott, hanem földönkívüliként) már az Amorim vezette Győr ért révbe. Előbb Althaus ellen, aztán Althausszal.

Nos, mi ezzel a „csapattal” jelentkezünk kedden 17:45-től a Sport1-en a női kézilabda Bajnokok Ligája Final Fourjának sorsolásakor. Sorrendben a címvédő Győri Audi ETO-t, a Vipers Kristiansandot, a Rosztov-Dont és a Metzet képviselik, Althaus pedig a női Final Four nagyköveteként érkezik Budapestre, a Sport TV stúdiójába. Erre pár órára új „edzőpárost” kapnak, hiszen a Petur András, Borsos Attila kettős szakavatott kezében lesz majd az irányítás a műsor alatt, és most ők játsszák Danyi Gábor, Ole Gustav Gjekstad, Ambros Martin és Emmanuel Mayonnade szerepét.

A Sport TV stúdiója a Harmadik Félidő mellett egy jó kis kézilabdapályára is emlékeztet majd, hiszen a Magyar Kézilabda-szövetség illetékesei is mindent bevetnek, hogy méltó módon fordulhassunk rá a május 11-12-én a budapesti Papp László Sportarénában tartandó Final Fourba. Hiszen most már tényleg a célegyenesben vagyunk, már négy hét sincs hátra, és itt az év egyik legfontosabb sporteseménye a magyar fővárosban!

A Sport1-en kedden 17:45-től élőben jelentkezünk a női kézilabda BL Final Fourjának sorsolásával.