Amorim kitüntetéssel zárhatja a negyeddöntőt • SportTV

Amorim kitüntetéssel zárhatja a negyeddöntőt

2019. 04. 15. 12:11    
Olvasási idő: < 1 perc

Eduarda Amorim lehet a női kézilabda BL-negyeddöntő visszavágóinak legjobb játékosa, ehhez már csak néhány szavazat kell.

A Győri Audi ETO KC Odense elleni gálaelőadását az EHF TV illetékesei is díjazták, hiszen a zöld-fehérek a négyből három kategóriában is delegálnak képviselőt az elitbe.

Eduarda Amorim a védekezésben és támadásban (7 gól, nem is akármilyenek!) nyújtott teljesítményével bekerült a forduló három csillaga közé. Az ETO egyik vezérének Anna Szedojkinával (Rosztov) és Meline Nocandyval (Metz) kell megküzdenie a forduló játékosa címért. Szavazni itt tudtok.

A legszebb gólok versenyében hajszál híján teljesült a győriek álma, hiszen a helyszínen a forduló góljaként elkönyvelt Veronica Kristiansen-találat végül a második helyre futott be, egy egyébként tényleg zseniális rosztovi gól mögött.

A Győri Audi ETO KC-Odense meccs és talán Veronica Kristiansen FanPage BL-pályafutásának talán legnagyobb gólja. Ilyenek kellettek a Final Fourba jutáshoz!

Posted by Sport TV on Saturday, April 13, 2019

A legnagyobb védést bemutató kapusok közé két győri is befért: a Heindahl ziccerét megfogó Leynaud a harmadik, az Offendal hetesét ártalmatlanító Grimsbö az ötödik helyen végzett.

A forduló újonca a Rosztov ellen három gólt szerző ferencvárosi játékos, Tóth Nikolett lett.