Mikler és Ilyés élőben a Harmadik Félidőben • SportTV

Mikler és Ilyés élőben a Harmadik Félidőben

2019. 04. 28. 16:44    
Olvasási idő: < 1 perc

A Harmadik Félidőben Mikler Roland, a Telekom Veszprém kapusa és Ilyés Ferenc, a Grundfos Tatabánya átlövője lesz a vendégünk.

Egy csoda és egy majdnem csoda nyomába ered Petur András műsorvezető és asztaltársasága a Harmadik Félidőben. Például az, amit a Telekom Veszprém művelt a második félidőben a Flensburg otthonában, az maga volt a csoda. A bakonyiak 15-15-ös félidő után a folytatásban elképesztő védekezéssel hat gólt vertek a második 30 percben mindössze 7 lőtt gólra képes német együttesre, és nagyon közel kerültek ahhoz, hogy egy idény kihagyást követően visszatérjenek a kölni Final Fourba. A parádéról az egyik főhőstől, a fordulás után beszálló Mikler Rolandtól elsőkézből kapunk információkat, hiszen a veszprémiek kapusa elfogadta meghívásunkat, és ellátogat a HF stúdiójába.

A majdnem csodát a Grundfos Tatabánya hajtotta végre, amely az EHF-kupa-negyeddöntő visszavágójának második félidejében több szakaszában is továbbjutásra állt a dán Holstebro ellen – dacára az első meccsen összeszedett hatgólos hátránynak. A végére azonban „elfogyott” a Bányász, csak hárommal nyert, így várnia kell története első nemzetközi Final Four-szereplésére. A miértre az egyik védelmi parancsnok, Ilyés Ferenc segítségével próbálunk meg választ találni.

Természetesen nem feledkezünk meg a MOL-Pick Szegedről sem, bár a Vardar Szkopje elleni eredményt (23-31) tudnánk feledni… A „Kékek” a második félidőben úgy negyedóra alatt szinte tönkre tették egész idénybeli BL-es munkájukat. Azért csak szinte, mert a visszavágó még hátravan, és mert a csapat csaknem három évtizede tett már csodát a nemzetközi porondon ekkora hátrányból, illetve a Bajnokok Ligájából tudunk mutatni néhány példát nagy feltámadásra:

A Sport1-en 20 órától élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinunkkal.