Idén is Méhes Gábor közvetíti a FINAL4-t • SportTV

Idén is Méhes Gábor közvetíti a FINAL4-t

2019. 05. 09. 16:05    
Olvasási idő: 2 perc

Hétvégén rendezik a Papp László Arénában a női kézilabda Bajnokok Ligája 2019-es négyesdöntőjét a Győri Audi ETO KC részvételével. A mérkőzéseket a Sport1 közvetíti, a kommentátor Méhes Gábor lesz. A Sport TV két csatornáján három nap alatt eddig még sosem látott mennyiségű kézilabda lesz, összesen 20 órányi élő közvetítéssel és műsorral jelentkezik a Sport1 és a Sport2.

Kiss Éva megfogta! (Fotó: gyorietokc.hu)

Nem hinnénk, hogy van olyan, aki nem emlékszik arra, amikor egy évvel ezelőtt Méhes Gábor világgá kürtölte, hogy

„KISS ÉVA. KISS ÉVA KIVÉDTE, KISS ÉVA KIVÉDTE! BL-GYŐZTES AZ ETO! 27-26…HÁT HA NEM LÁTOM, NEM HISZEM EL!”

Reméljük, a „BL-győztes az ETO!” felkiáltás idén is elhangzik majd Méhes Gábor szájából, ugyanis 2019-ben is ő közvetíti a helyszínről a Final4 mérkőzéseit.

A szakkommentátor mellette, akárcsak egy éve, Borsos Attila lesz. Az Arénában mindkét nap Fazekas Erzsébet lesz a műsorvezető, a Sport TV állandó stúdiójában pedig Haraszti Ádám és Ágai Kis András köszönti a nézőket, szakértőként Pásztor István, Tóth Tímea és Pigniczki Krisztina tűnik majd fel. A pálya szélén Takács Rita, Szél Tamás és Bartha Zoltán dolgozik riporterként. Egy fontos pillanatról sem maradnak tehát le a nézők.

A Sport TV két csatornáján péntektől-vasárnapig korábban sohasem látott mennyiségű élő kézilabda lesz három nap alatt. Budapestről és Siófokról összesen több mint 20 órányi élő műsorral jelentkezik a Sport1 és a Sport2. Pénteken az arénából egy olyan öltözői show is látható lesz, ami korábban még nem volt. Petur András, illetve a Final Four nagykövete, Anja Althaus faggat elődöntönként 2-2 játékost. Szombaton 8 és fél, vasárnap 6 és fél órán át követhetjük a Papp László Arénában történteket, a szombati napon a Final Four története során először a junior Final Four döntője is élőben képernyőre kerül, annak kommentátora Bartha Zoltán lesz.

Azonban nem csupán Budapestről, de Siófokról is kell egy döntőt közvetíteni, hiszen a női EHF-kupában nagy örömünkre finalista a Siófok, mi több, az Esbjerg elleni idegenbeli döntetlen után jó eséllyel hajt története első nemzetközi trófeájára. A Balaton partjáról Ágai Kis András közvetíti a mérkőzést.

Kézilabdaműsor péntektől-vasárnapig a Sport TV-n:

Női kézilabda BL, Final Four, öltözői show: május 10., péntek 18:30, Sport1

Harmadik Félidő Extra (4. epizód): május 10., péntek 19:30, Sport1

Bajnokok Ligája, nők, Final Four, 1. nap: május 11., szombaton 14 órától 20 óráig (benne: Vipers Kristiansand – Győri Audi ETO és Metz – Rosztov-Don), Sport1

Siófok – Esbjerg, EHF-kupa, nők, döntő, visszavágó: május 11., szombat 20:00, Sport1

Kézilabda: junior Final Four, döntő: május 11., szombat 20:15, Sport2

Bajnokok Ligája, nők, Final Four, 2. nap: május 12., vasárnap 14 órától 20:30-ig (benne: bronzmérkőzés és döntő), Sport1

Harmadik Félidő Extra (a Final4 után): május 12., vasárnap 20:30, Sport1