Csak egy meccsen nem lesz favorit a Patriots • SportTV

Csak egy meccsen nem lesz favorit a Patriots

2019. 05. 20. 19:45    
Olvasási idő: < 1 perc

A fogadóirodák úgy érzik, az NFL következő alapszakaszában a New England Patriots csak egy mérkőzésen nem esélyesebb vetélytársánál.

Hiába Rob Gronkowski visszavonulása, hiába az újabb nyári átalakulás, a fogadóirodák szerint nem ér véget a New England Patriots dominanciája a 2019-es NFL-idényben sem. A Las Vegas-i oddsmesterek nyilvánosságra hozták az egyes meccsekre vonatkozó esélyszámaikat, és a címvédő Patriots a 15 összecsapásából 14-nek esélyesként vág neki (az utolsó fordulóban esedékes, Miami Dolphins elleni találkozóra nincsenek meg az oddsok) – csak a 11. héten, a Philadelphia Eagles otthonában zajló meccsén nem ő a favorit. Igaz, a bukik az Eaglest is csak egy ponttal látják jobbnak a New Englandnél.

Forrás: twitter.com/sportstalkmatt

A hatszoros Super Bowl-győztes eddig is a fogadóirodák kedvence volt, hiszen a gárdának jósolták a legtöbb (11) győzelmet az alapszakaszban, illetve a Kansas City Chiefsszel holtversenyben neki adták a legtöbb esélyt (6:1) a bajnoki címre.

A statisztikák alapján érthető a Patriots favorizálása, hiszen a 2003-as alapszakasz óta minden idényben legalább 10 meccset nyert a gárda (pontosan tízet is legutóbb 2009-ben), ráadásul az előző évad győzelmi százalékai alapján az övé a második legkönnyebb sorsolás az előttünk álló reguláris szezonban.

Az NFL 2019-e idényét a Sport TV élőben közvetíti.