Alakul a Space Jam 2 csapata • SportTV

Alakul a Space Jam 2 csapata

2019. 06. 21. 10:59    
Olvasási idő: < 1 perc

Hírek szivárogtak ki arról, kik lesznek azok a kosarasok, akik szerepet kaphatnak majd a Space Jam2-ben. Elég erős a névsor, de úgy véljük, ez még nem a végleges keret.

A Space Jam csapatának egy része. (Fotó: twitter/SportsCenter)

Minden egyes alkalommal, amikor erről a filmről írok, elindítom ezt a számot:

Aztán mosolygok egyet, mert visszaugrottam a gyerekkoromba.

Minden bizonnyal emlékszik rá mindenki, hogy az eredeti Space Jamben Michael Jordannek és a Looney Tunes karaktereinek olyan marslakókkal kellett megküzdeniük, akik elvették Chaharles Barkley, Muggsy Bogues, Shawn Bradley, Patrick Ewing és Larry Johnson tehetségét, így félelmetes kosaras szörnyeteggé változtak.

Nos, nem tudjuk, még a Space Jam 2 miről szól majd, de nyilvánvaló, hogy a főszereplő LeBron Jamesnek valami hasonló küldetése lesz, mondjuk egy kosármeccsel megmenteni a világot.

De ahhoz, hogy valami hasonló történjen, nyilván szükség van olyan sztárkosarasokra, akik mellékszereplőkén feltűnnek majd a filmben.

Egyes információk szerint láthatjuk majd a mozivásznon:

  • Anthony Davist, akit épp a következő szezontól lesz LeBron James csapattársa a Los Angeles Lakersnél, a liga egyik legjobbja, és a szemöldökéért bármely karikaturista vagy meserajzoló tapsikol örömében.
  • Damian Lillard, aki a 2019-es rájátszásban dobott már űrkosarat, és egyébként rendben van az értékrendje.
  • Klay Thompson, aki az NBA történetének egyik legjobb tripladobója. Jelenleg a Golden State Warriors játékosa, négy NBA-döntőben játszott LeBron james ellen. Az idei fináléban azonban elszakadt a keresztszalagja, nem tudjuk, hogy ez utóbbi mennyire befolyásolja majd a szerepét a filmben.
  • Chris Paul, aki LeBron James banana boat-os baráti körének tagja (a képen Dwyane Wade és James között ül), a 2010-es évtized legjobb irányítója, de most olyan hírek jelentek meg róla, hogy nem akar tovább a Houston Rocketnél játszani.
  • WNBA-s kosarasok: Diana Taurasi, a sportág történetének egyik legjobbja; a Los Angeles Sparksból az Ogwumike testvérek, Nneka és Chiney.

Könnyen lehet, hogy ez a lista még nem teljes, és számíthatunk egy-két sztárvendégre majd a filmben, amelyet állítólag 2019 nyarán kezdenek forgatni, és előreláthatólag majd 2021-ben kerül a mozikba.