Jorge Maqueda a Harmadik Félidő sztárvendége • SportTV

Jorge Maqueda a Harmadik Félidő sztárvendége

2019. 09. 15. 15:27    
Olvasási idő: < 1 perc

Jorge Maqueda, a MOL-Pick Szeged spanyol átövője elfogadta meghívásunkat, így a Harmadik Félidőben élőben mesél a Barcelona-verés titkairól.

Klasszikus értelemben Harmadik Félidő lesz az új idény első 90 perces kézilabda-magazinja a Sport1-en. Amint lefújják a Telekom Veszprém-Motor Zaporizzsja Bajnokok Ligája-mérkőzést, Takács Rita élőben jelentkezik a Veszprém Arénából, és megszólaltatja a találkozó főszereplőit. Régi (így Lékai Máté, Andreas Nilsson vagy Sterbik Árpád) és új kedvencek (például Rasmus Lauge, Rogerio Moraes vagy Vladimir Cupara) is pályára lépnek a veszprémi BL-nyitányon, így érdekességben aligha lesz hiány.

Érdekességben Szegeden sem volt hiány, ahol a MOL-Pick Szeged bő fél órán keresztül csodálatos játékkal rukkolt ki és kilencgólos előnyre tett szert a BL egyik legnagyobb favoritja, a Barcelona ellen, aztán óriási szívvel hármat meg is őrzött az előnyéből. A hajrá egyik kulcsfigurája Jorge Maqueda volt, aki jól időzített góljaival – benne egy Bombaccsal összehozott remek kínaival – tartotta együttesét. A spanyol légiós elfogadta meghívásunkat, így élő adásban mondja el, mi volt a remeklés titka, illetve mi kell ahhoz, hogy ilyen összecsapást izgalommentesen hozzon le csapata.

Batca-verés Szegeden!

Ha valahol végleg el lehetett hinni, hogy ez megvan, akkor itt. Íme, a MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat – Barcelona sorsdöntő pillanatai.

Posted by Sport TV on Saturday, September 14, 2019

Még valami ad okot izgalomra a kézilabdavilágban: az új szabályok, illetve az ehhez köthető új játékvezetői felfogás. Petur András műsorvezető és asztaltársasága a műsor utolsó részében ezeket nézi át – az előzetes beszélgetések alapján parázs vita lehet ebből!

A Sport1-en 18:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.