Dilrosun és a Paderborn-Bayern is duplázik • SportTV

Dilrosun és a Paderborn-Bayern is duplázik

2019. 09. 30. 15:48    
Olvasási idő: < 1 perc

Egy meccs két góllal is bekerült az eheti Bundesliga-gólszépségversenyünk első három helyezettje közé, Javairo Dilrosunt meg már régi ismerősként üdvözölhetjük.

Javairo Dilrosun lassan bérletért folyamodik a Germánia gólszépségverseny-rovatába, minekutána az ötödik fordulót követően a hatodikban is remekbe szabott gólt szerzett, és a Hertha, akárcsak egy hete a Paderborn ellen, most a Kölnnel szemben is diadalmaskodott.

Az sem meglepő, hogy a legjobb három között szerepel Bayern München-játékos, az már inkább, hogy az illető nem Robert Lewandowski. A lengyelnek most „csak” egy borzalmas paderborni helyezkedésből szerzett gól jutott, nem úgy Philippe Coutinhónak, aki mutatós akciót fejezett be hibátlanul. Itt nem is annyira a befejezést, mint a támadást díjazta a Mészáros Ábel szerepét ezúttal átvevő Kemenes Szabolcs.

A harmadik gól is a Paderborn–Bayernről való, csak éppen a hazaiak szerezték: megkockáztatjuk, Jamilu Collins élete gólját zúdította Manuel Neuer kapujába. Na de szerintetek melyik a legszebb?

Dilrosun és az újoncok

Íme, a Bundesliga 6. fordulójának három legszebb gólja. De vajon melyik a legeslegszebb? Szavazzatok itt: http://www.sport1tv.hu/sztori/85459/dilrosun-es-a-paderborn-bayern-is-duplazik/

Posted by Sport TV on Monday, September 30, 2019

Ki szerezte a 6. forduló legszebb gólját a Bundesligában?

Javairo Dilrosun (Hertha BSC) az 1. FC Köln ellen

0%

Philippe Coutinho (Bayern München) a Paderborn ellen

0%

Jamilu Collins (Paderborn) a Bayern München ellen

0%

Eredményhirdetés a Sport1-en hétfőn 19:30-kor kezdődő Germániában.