Az Europályában minden, amit a horvát-magyarról tudni érdemes • SportTV

Az Europályában minden, amit a horvát-magyarról tudni érdemes

2019. 10. 11. 15:26    
Olvasási idő: < 1 perc

Megpróbáljuk alaposan elemezni a Horvátország-Magyarország Eb-selejtezőt, erre igénybe is vesszük az Europálya magazin mind a 90 percét.

A Horvátország-Magyarország mérkőzést követően nem is lehet más az Europálya témája, mint a spliti találkozó. A rémálomszerű első félidőben több súlyos egyéni hibát is elkövetett Marco Rossi együttese, ezek közül a horvátok hármat is góllal büntettek. Innen pedig már nem volt visszaút, a hazaiaknak még az is belefért, hogy Gulácsi Péter megfogja Perisic tizenegyesét. A 0-3-at követően legfeljebb annyi vigaszunk lehet, hogy a Szlovákia-Wales 1-1-es eredményével értelmezhetőek maradtak a továbbjutási esélyeink, igaz, ehhez nem csupán vasárnap Azerbajdzsán ellen, de novemberben Wales vendégeként is nyernünk kell, Szlovákiának pedig legfeljebb egyszer szabad győznie (Horvátország, illetve Azerbajdzsán ellen)

Futballmagazinunkban részletesen megnézzük, milyen egyéni hibák vezettek a horvát gólokhoz. Ennek előzménye persze a szélső- és középpályás védekezésben keresendő, amit szintén elemzünk majd. Vajon erre magyarázat lehet a sok hiányzó, hogy többek között Szoboszlai Dominik, Nagy Ádám és Pátkai Máté sem állt a kapitány rendelkezésére?

Érdekes felvetés lehet az is, hogy akárcsak a Ferencváros a Ludogorec elleni Európa-liga-mérkőzésen, úgy most válogatottunk Splitben is nagyon korán gólt kapott. Aztán mindkettőt K. O. követte. Milyen párhuzam lehet a kettő között? Erre a kérdésre is választ kapunk a műsorból!

A Sport1-en 17:30-tól élőben jelentkezünk az Europálya című futballmagazinunkkal.