Socca: már meglesz a rájátszás? • SportTV

Socca: már meglesz a rájátszás?

Sport TV avatar Sport TV 2019. 10. 17. 07:48    
Olvasási idő: < 1 perc

A csoportja élén hibátlanul álló soccaválogatottunk a nyeretlen sereghajtóval mérkőzik és újabb győzelem esetén már bizonyosan folytathatja szereplését a kieséses nyolcaddöntőben a krétai Retimnóban zajló World Cupon.

0soccaválogatottunk már kétszer is ünnepelhetett győzelmet Krétán (Fotó: soccafederation.com)

A szerdai napon a mieink fölényes vezetés után a végén szorossá váló küzdelemben 4–3 (3–1)-as győzelmet arattak Románia fölött. A H-csoport másik mérkőzésén a címvédő Németország utolsó csoportmérkőzésén szűk 3–2-es győzelmet aratott  az így már harmadik mérkőzését is elvesztő Pakisztán ellen.
Százszázalékos csapatunk a nullaszázalékos ázsiaiakkal mérkőzik meg csütörtök kora délután, s ha megnyeri harmadik mérkőzését is, már mindenképpen tovább jut a a legjobb 16 közé, ahonnan már kieséses formában folytatódik a torna. Délután 1-kor, kettővel a mieink meccse előtt Románia Szlovéniával csap össze, lés ha pontot szerez, valamint a mieink nyernek, akkor nemcsak a továbbjutás, hanem a csoportelsőség is meglesz , függetlenül a záró fordulóban sorra kerülő magyar-szlovén rangadótól.

SOCCA WORLD CUP, csoportkör, H-csoport. Sport1 15:00  Magyarország–Pakisztán (kommentátor: Kassai-Tóth Csaba, szakértő: Simon Péter)