Fenegyerek dolgozna fenegyerekkel: McGregor Fury edzője lenne • SportTV

Fenegyerek dolgozna fenegyerekkel: McGregor Fury edzője lenne

2019. 11. 26. 13:39    
Olvasási idő: < 1 perc

Conor McGregor elvállalná az ökölvívás és a pankráció után az MMA világa felé kacsingató Tyson Fury edzéseinek irányítását.

Mindketten elég szépen képesek megmozgatni a hagyományos és a közösségi médiát is, gy ha összeállnak egy csapattá, abból hosszabb távon is jelentős kontent lehet. A lényeg, hogy a UFC-ben két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Conor McGregor felajánlotta Tyson Furynak, az egykori nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoknak, hogy felkészíti egy MMA-mérkőzésre. Fury korábban többször is hangsúlyozta, nyitott az MMA-s harcokra, a héten például egy liverpooli UFC-sel, Darren Till-lel dolgozott együtt.

„Egy MMA-meccs tényleg érdekelne, és tényleg kaptam ajánlatot Conor McGregortól, hogy felkészítene. De jöttek üzenetek a UFC nehézsúlyú bajnokától, Stipe Miocictól is, aki meg bokszban akar megküzdeni velem. Így ha miután legyőzőm Deontay Wildert, talán Stipével csatázom legközelebb. Na, ez az a valami, ami érdekel: két, eltérő hátterű harcos kemény csatája, amin elszabadulhat a pokol. Alacsonyabb súlycsoportban már volt ilyen, nehézsúlyban soha, ráadásul itt regnáló nehézsúlyú bajnokokról lenne szó” – fejtegette Tyson Fury.

Fotó: GETTYIMAGES

Fury – aki az MMA-s edzéseken főleg a könyökhasználatot és a rúgásokat találta fantasztikusnak – legutóbb szeptemberben bokszolt, amkor is pontozással megverte Otto Wallint. Azt követően belekóstolt a pankrációba, legközelebb, februárban pedig már újra a ringben láthatjuk, méghozzá a WBC bajnoka, Deontay Wilder ellen.

King Kongnak kongattak

Hiába vezetett pontozással Luis Ortíz a nehézsúlyú vb-címmeccsen, Deontay Wilder a semmiből előrántott egy ütést…

Posted by Sport TV on Sunday, November 24, 2019