McGregor a UFC rekordere ellen tér vissza • SportTV

McGregor a UFC rekordere ellen tér vissza

2019. 11. 29. 09:08    
Olvasási idő: < 1 perc

Eldőlt, hogy Conor McGregor 2020. január 18-án, 15 hónapos távollét után visszatér az oktagonba, méghozzá a többszörös UFC-csúcstartó Donald „Cowboy” Cerrone ellen.

Dana White, a UFC elnöke elárulta az ESPN-nek, hogy Conor McGregor aláírta a szerződését, és január 18-án visszatér az oktagonba. A Las Vegas-i UFC 246-on az ír fenegyerek Donald „Cowboy” Cerronéval találkozik váltósúlyban, de nem címmérkőzésen. A hírt Cerrone menedzsmentje később megerősítette, annyi kiegészítéssel, hogy a veterán harcos új, exkluzív szerződést is kötött a szervezettel. McGregor a Nate Diaz elleni két csatát követően harmadszor küzd váltósúlyban, a mérlege egyelőre 50 százalékos.

A fenegyerek a Habib Nurmagomedovtól 2018 októberében elszenvedett fojtásos veresége óta nem lépett be az oktagonba, ahol legutóbb még 2016 novemberében, Eddie Álvarez ellen tudott nyerni. Riválisa, Cerrone aratta a UFC történetének legtöbb (23) győzelmét és legtöbb (16) gyors sikerét is. Ő legutóbb szeptemberben harcolt, akkor kikapott Justin Gaethjétől.

A Sport TV élőben közvetíti a UFC 246-ot.