Egy macskának szurkoltak a baseballsztárok - videó! • SportTV

Egy macskának szurkoltak a baseballsztárok – videó!

2021. 04. 03. 09:02    
Olvasási idő: < 1 perc

Az MLB második játéknapjának főszereplője nem egy dobó vagy egy ütő volt, hanem egy parádés tempóra kapcsoló, a Colorado Rockies-Los Angeles Dodgers mérkőzésen kisebb üldözőversenyt kirobbantó macska.

Bár Trevor Bauer, az előző idény Cy Young-díjasa a Nemzeti főcsoportban (ez az NL MVP-címét jelenti a dobók között) bemutatkozott új csapatában, a bajnok Los Angeles Dodgersben, ráadásul nem is rosszul (hat inningen keresztül nem tudott ütni ellene a Colorado Rockies, ami azért az „ütőbarát” Coors Fielden eléggé ritka), nem az ő játéka, de még csak nem is a Dodgers 11-6-os győzelme jelentette a meccs legnagyobb szenzációját.

Hanem egy macska. A cica a nyolcadik inningben jelent meg, először csak a fal árnyékában, de miután rájött, senki sem foglalkozik vele, megrohamozta a pályát. A láthatóan jól szórakozó Cody Bellinger, majd A.J. Pollock is lelkesen szurkolt az állatnak, de végül a stadionszemélyzet egyik tagja véget vetett a mókának. Ő kivitte a macskát, amelynek ez láthatóan nem tetszett…

A Sport TV élőben közvetíti az MLB 2021-es szezonját.