100 ezer fontot érhet két kilencnyilas • SportTV

100 ezer fontot érhet két kilencnyilas

2021. 12. 08. 14:40    
Olvasási idő: < 1 perc

Ha egy játékos két kilencnyilast is dob az egy hét múlva kezdődő PDC-világbajnokságon, az egyik szponzor jóvoltából 50 ezer fonttal gazdagodik, míg egy-egy szerencsés néző, illetve jótékonysági szervezet 25-25 ezer fonthoz jut.

A PDC egyik hivatalos partnere 100 ezer fontos jackpotot ajánlott fel arra az esetre, ha valaki két kilencnyilast dob a december 15. és január 3. között zajló PDC-világbajnokságon. A Selco Builders Warehouse döntése értelmében az első dartsos, aki végrehajtja a példátlan bravúrt, 50 ezer fontot kap, 25 ezer jut egy jótékonysági szervezetnek, míg 25 ezer fontot egy szerencsés szurkoló nyerhet meg, aki regisztrál a www.selcobw.com/100kdarts oldalon.
„Nagyon izgalmas kihívást talált ki a Selco, ami még érdekesebbé teszi az amúgy is hihetetlen tornát – jelentette ki a háromszoros világbajnok Michael van Gerwen. – Kemény, de nem lehetetlen vállalkozás két kilencnyilast dobni a tornán. Minden megteszek, hogy összejöjjön, nem csupán magam, de a szurkolók és a jótékonyság miatt is. Biztos, hogy a pénz nagy fordulatot hoz az életükben.”
A 2021-es PDC-tornákon eddig 39 tökéletes leg született, míg vb-n legutóbb James Wade dobott kilencnyilast, méghozzá tavaly decemberben.
A Sport TV élőben követi nyomon a PDC-világbajnokságot.