Az NBA már nagyon készül a karácsonyra • SportTV

Az NBA már nagyon készül a karácsonyra

2021. 12. 10. 17:21    
Olvasási idő: < 1 perc

Kijött az NBA karácsonyi programjának kedvcsinálója. Hírességek, egykori legendák, kabalák és superfanek ülnek benne egy asztalnál, de mind-mind nagyon várják a karácsonyi (kosárlabda) menüt.

A pillanat, amikor Sue Bird, Dominique Wilkins, Pau Gasol, Robert Parish, Shawn Marion és Baron Davis egy asztalnál ül…Valahogy így kezdődik a történet, és nem áll meg ennyinél, hiszen a rapper Quavo, a két talkshow házigazda, Desus Nice és That Kid Mero, az NBA Lane filmből már megismert Naiya Singh Padilla, a Phoenix Suns superfanje, Mr. ORNG, illetve a Bucks (Bango) és a Jazz (Jazz Bear) kabalafigurája is feltűnik. Slusszpoénként megérkezik a színész Billy Crystal is, aki talán a világ leghíresebb Los Angeles Cluippers-szurkolója, nem mellesleg a „Felejtsd el Párizst!” című filmben NBA-játékvezetőt alakított.

A helyszín még mindig a 75. utca és az NBA Lane kereszteződése, a ház telis-tele van NBA-s relikviákkal és emlékekkel. Ezúttal nem Michael B. Jordan hangját halljuk, hanem a többször is Emmy-díjra jelölt Anthony Andersonét. Íme a kisfilm:

És hogy mit ajánl? A karácsonyi menüt, amelyből a Sport1 is magára vállal majd egy Alley-oopot és három élő közvetítést (Milwaukee Bucks – Boston Celtics, Phoenix Suns – Golden State Warriors és Los Angeles Lakers – Brooklyn Nets).

De hogy addig is legyen mit nézni, íme a jelenlegi hét hátralévő napjainak NBA-programja:

Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers: december 10., péntek 23:00, Sport2 (felv.)

Alley-Oop: december 11., szombat 20:30, Sport2 (élő)

Los Angeles Clippers – Orlando Magic: december 11., szombat 20:30, Sport2 (élő)

NBA Action: december 12., vasárnap 17:30, Sport2

New York Knicks – Milwaukee Bucks: december 12., vasárnap 18:00, Sport2 (élő)