A Görög Szörny a borítón • SportTV

A Görög Szörny a borítón

2018. 07. 06. 12:36    
Olvasási idő: < 1 perc

Az NBA2K rendkívül népszerű kosaras videójáték 2019-es kiadásának borítóján maga a Görög Szörny, Giannis Antetokounmpo szerepel majd. Tudása alapján megérdemli, de ez azért szenzációs dolog, mert első, nem amerikai kosarasként részesül ebben a megtiszteltetésben.

Giannis Antetokounmpo, a Milwaukee Bucks kiválósága fantasztikus szezonon van túl, imádják a szurkolók, majdnem megelőzte LeBron Jamest az All-Star-voksok tekintetében. Hatodik lett az MVP-szavazáson és az All-NBA második csapatába került. Nem csoda, hogy szerződést kapott a Nike-tól, jön majd a signature shoe-ja (http://www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/11/08/nbagiannis), és most újabb elismerésben részesült. Ő lesz az NBA2K19 borítóján, amit twitteren jelentette be:

Fotó: twitter.com/Giannis_An34

Fotó: twitter.com/Giannis_An34

„Megtisztelő első nem amerikai játékosként az NBA 2K19 címlapján szerepelni. Imádok az NBA2K-val dolgozni, úgyhogy ez sokat jelent nekem. Keményen dolgoztam, hogy elismerjenek az NBA-ben, és az NBA 2K19 címlapjára kerülni egy álom beteljesülése” – nyilatkozta a Bucks első számú sztárja.
Tényleg mindent megtett ezért, 26,9 pontos, 10 lepattanós és 4,8-as gólpasszátlagot hozott össze, csapata pedig 2009-10 óta nem ért el ilyen jó eredményt az alapszakaszban.
Nem mellesleg pár pazar megmozdulást is láthattunk tőle, amelyek közül a legszebb talán az, amikor egy alley-oopot úgy húzott be a Madison Square Gardenben, hogy átugrotta Tim Hardawayt.

A teljesség igénye miatt azt hozzátesszük, hogy idén az NBA2k19 két kiadásban kerül a boltokba, a húszéves ünnepi kiadás címlapján LeBron James lesz, Giannis a standard editionre kerül majd.

(Sport TV)