White: jöjjön hozzánk Mayweather! • SportTV

White: jöjjön hozzánk Mayweather!

2018. 02. 09. 11:08    
Olvasási idő: < 1 perc

Dana White, a UFC elnöke szerint ha Floyd Mayweather és Conor McGregor másodszor is összecsap, akkor arra a mérkőzésre MMA-szabályok szerint, ketrecben kerül sor.

Ahogyan azt csütörtökön jeleztük, egyre több szó esik egy második Floyd Mayweather–Conor McGregor találkozóról, és ezzel kapcsolatban most a UFC elnöke, Dana White is szót kért: „Ha lesz visszavágó Floyd Mayweather és Conor McGregor között, akkor azt a UFC oktagonjában rendezik meg. Floyd azt ígérte, mindkét csatatéren megküzd Conorral. Így lássuk, mi jön most. A második mérkőzésnek csak úgy van értelme, ha eljön a ketrecbe. Mi átmentünk a ringbe, mi, a UFC és Conor McGregor, most eljött az ideje a látogatás viszonzásának. Jöjjön harcolni az oktagonba!”
Elemzők szerint ilyen nyilatkozatot inkább már akkor tesz az ember, ha a háttérben javában zajlanak az egyeztetések.
„Tudom, hogy flörtöl a lehetőséggel. Ha meg is ragadja, minden tiszteletem az övé. Azt gondolom, akkor kapja meg a neki járó, egyébként megérdemelt tiszteletet, ha kiáll ellenem a ketrecben” – mondta a meccsel kapcsolatban McGregor. Az ír UFC-s 2016 novembere óta nem küzdött az MMA-ban, most éppen – saját bevallása szerint – ellenfelet keres. Aki Mayweather mellett lehet Tony Ferguson, Habib Nurmagomedov (érte akár Oroszországba is elmenne) vagy Nate Diaz.

(Sport TV)