Zöld-fehér (és piros) Harmadik Félidő • SportTV

Zöld-fehér (és piros) Harmadik Félidő

2018. 10. 28. 20:37    
Olvasási idő: 2 perc

Danyi Gábor és Szemerey Zsófia élőben, a stúdióból, Ligetvári Patrik pedig telefonon jelentkezik be a Harmadik Félidő következő adásában.

A kézilabda Bajnokok Ligájában ezen a héten teljes pihenő volt, ez azonban nem azt jelenti, hogy a Harmadik Félidő készítői is valahol a Margitszigeten lógatnák a lábukat. Sőt. Az októberi utolsó Harmadik Félidő mindhárom szegmensében lesz vendég, ketten élőben, a stúdióban osztják meg velünk a gondolataikat, a harmadik főszereplő pedig telefonon áll rendelkezésünkre.

Kezdjük utóbbival, Ligetvári Patrikkal, akivel két frontról is tudunk értekezni. Természetesen taglaljuk vele a magyar válogatott Európa-bajnoki részvételi esélyeit is, hiszen nemzeti csapatunk az elmúlt napokban két selejtezőt is fölényesen megnyert, Oroszország előtt vezeti a csoportját, és aligha forog veszélyben a 2020-as tornára jutása. Emellett az átlövőnek a BL-lel kapcsolatban is vannak-lehetnek tapasztalatai, hiszen bár elhagyta a Telekom Veszprémet, az őt kölcsönvevő Ademar León ugyancsak az elitligában szerepel. A C-D-ágról ugyan vélhetően nem tud úgy a végső sikerig menetelni, mint tette azt legutóbb a Montpellier, de a tavaszi folytatásban akár még ott is lehet.

A Győri Audi ETO KC csapatától viszont nem csupán a tavaszi folytatás, de a Final Four-szereplés is elvárható. Az Ambros Martint váltó Danyi Gáborral az együttes játéka kicsit átalakult, felgyorsult és gólerősebb lett (utóbbira jellemző, hogy toronymagasan a győrieké a legtöbb lőtt gól a BL-ben), és hogy még esetleg miben módosult, azt maga az új vezetőedző mondja el a stúdióban. Jegyezzük meg: Danyi Gábor lehet 2014 óta az első (akkor Dragan Adzsicsnak és a Buducsnosztnak jött össze a bravúr), aki hazája egyik klubcsapatát vezeti fel Európa tetejére.

A másik zöld-fehér magyar élcsapat, az FTC-Rail Cargo Hungaria is szépen menetel a BL-ben, a Bietigheim elleni, idegenbeli győzelem például talán a továbbjutást is eldöntötte. A siker egyik fő letéteményese Szemerey Zsófia volt, akinek a mostani az első idénye a Fradiban és az európai elitben is. A Harmadik Félidő kamerái előtt majd szépen elmeséli, milyen újdonságok érték eddig, és talán szóba kerül a Bietigheim elleni gálája is.

A Sport1-en 20:30-tól élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabdaműsorunkkal.

Szemerey, a beugró hős

Zsófi Szemerey zseniálisan zsinórban bemutatott négy védéssel szállt be az FTC Kézilabdacsapatába Németországban, a zöld-fehérek neki is köszönhetik idénybeli második sikerüket. Íme, az egyik nagy bravúrja.

Posted by Sport TV on Sunday, October 21, 2018