Tóthnak Darmos szíve kell! • SportTV

Tóthnak Darmos szíve kell!

2019. 04. 27. 15:15    
Olvasási idő: < 1 perc

Szombat este a Sport1-en újfent élőben közvetítjük a Felix-Promotion bokszgáláját, ezúttal Székes-fehérvárról. A fő attrakciót a cirkálósúlyú magyar bajnoki övért kiírt Darmos „Gladiátor” József-Tóth „Barbár” Tamás találkozó jelenti majd. Ők ketten eddig kétszer verték véresre egymást, egy Tóth-győzelem után legutóbb döntetlenre végeztek. A mostani meccsük előtt ugyanazokat a kérdéseket tettük fel nekik, lássuk, ki hogyan várja a háborút!

Milyen tapasztalatokat lehetett leszűrni az első két mérkőzésetekből?

Tóth Tamás: Azt, hogy egyértelműen én vagyok a jobb. Az első mérkőzésen megvertem, de akkor egy gyengébb Darmossal találkoztam, és jóformán átgázoltam rajta. Azon a meccsen elég volt az erő. A második találkozón az élete legjobb formájában lévő Darmossal bokszoltam, nagyon örültem, hogy nem csupán erőből, de technikából is meg tudtam oldani. Képtelenség, hogy olyan szinten megújuljon, hogy meglepetést okozzon nekem.

Darmos József: Az első mérkőzésen még tapasztalatlan voltam a profik táborában. A második meccsen meg történt, ami történt, bár szerintem jobb voltam.

Az előző két meccsetek a kilencedik menetben ért véget, előbb T. K. O.-val, aztán sérüléssel. Most is a kilencedikben dől el minden, is ha igen, hogyan?

Tóth: Nem látok a jövőbe, nem tudom, de azt igen, hogy más konstrukcióval készülünk, mint eddig. Az ökölvívók között a korom ellenére még gyereknek számítok, a tudás folyamatosan ragad rám, ezért meg fogjuk lepni, és előbbre tervezzük a meglepetést, mint a kilencedik menet.

Darmos: Nem ragaszkodom hozzá, hogy a 9-es szám legyen a döntő! Egy biztos, közönségszórakoztató meccs lesz! Elcsépelt szöveg, hogy győzzön a jobb, így én azt mondom, győzzön, aki megérdemli! Azt kívánom, hogy mindketten egészségesen lépjünk szombaton a ringbe és mindketten emelt fővel hagyjuk el azt!

Ha egy „fegyvert” elvehetnél a riválisodtól, mi lenne az?

Tóth: A szívét.

Darmos: Nem vennék el semmit, szerintem az nem lenne fair!

Ez a harc lesz a végső?

Tóth: Igen!

Darmos: Biztosan!