Kapusok egy kapusért! • SportTV

Kapusok egy kapusért!

2019. 05. 24. 12:34    
Olvasási idő: < 1 perc

Beszéltünk már róla, de most már eldőlt, hogyan lehet neves kapusok mezeire licitálni, és ezzel segíteni a 21 éves Ascsillán Anettnek és testvéreinek, akik egy tragikus közlekedési balesetben elveszítették szüleiket.

Molnár Péter mezére is lehet licitálni.

Ascsillán Anett 21 éves labdarúgó, ő neveli most testvéreit a baleset után. Sportolók szerveznek árverést a család megsegítésére, erről Borbély Zoltán és Elbert Gábor beszélt a Sport TV Mai helyzet című műsorában. 

Itt beszéltek arról, hogy ismert kapusok ajánlják fel mezeiket árverés céljára, de még ennek pontos menetéről akkor nem tudtak tájékoztatást adni. Mostanra azonban kiderült, hogy licitálhat az, aki így szeretne segíteni Anettnek és családjának:

Az árverés a facebookon zajlik, minden hónap elsejétől, tizenkettedikétől és huszonkettedikétől (1, 12, 22, a klasszikus kapus mezszámok) a KAPUSOK EGY KAPUSÉRT csoportban! ITT ÉRHETŐ EL A CSOPORT!

A szabályok egyszerűek:

  • a kapusok felajánlják a mezüket;
  • minden alkalommal három mezt hirdetnek meg egy időben, de külön-külön;
  • a kb. 10 napos licit végén azok a győztesek, akik a legnagyobb ajánlatot tették egy-egy mezre a KAPUSOK EGY KAPUSÉRT facebook-csoportban nyilvánosan vagy messengeren;
  • az adott mezt elnyerő licitáló direktben, a mezt felajánló kapustól kapja meg a mezt postán;
  • a győztes a felajánlott összeget direktben utalja át Ascsillán Anett számlaszámára, megjelölve, hogy mely mezről van szó

Bankszámlaszám: 11773449 – 01955477 – 00000000

A licittől függetlenül is lehet utalni erre a számlaszámra, ha segíteni szeretnénk.