Mahomes a favorit az MVP-címre • SportTV

Mahomes a favorit az MVP-címre

2019. 06. 27. 09:29    
Olvasási idő: < 1 perc

A fogadóirodák szerint Patrick Mahomes, a Kansas City Chiefs quarterbackje az MVP-cím legnagyobb esélyese az NFL alapszakaszában.

Egy hónap sincs hátra az edzőtáborok kezdetéig, így aztán szinte időszerű volt, hogy a Las Vegas-i oddsmesterek nyilvánosságra hozzák, kik a legesélyesebbek az alapszakasz MVP-címre. Nos, a SuperBooknál arra látják a legnagyobb esélyt, hogy Patrick Mahomes, a Kansas City Chiefs quarterbackje megvédi a címét, az ő MVP-sikerét négyszeres szorzóval kínálják. Egy éve még ötvenszeres pénzt lehetett volna keresni vele… Nehezítő tényező, hogy fontos segítői közül Kareem Hunt már nincs a csapatnál, de Tyreek Hill helyzete sem könnyű fegyelmi okok miatt.

Mahomest irányítók sora követi, Aaron Rodgers (Green Bay Packers) és Andrew Luck (Indianapolis Colts) oddsa 8/1, Carson Wentzé (Philadelphia Eagles) és Drew Breesé (New Orleans Saints) 10/1. Ha valaki úgy érzi, a running back Adrian Peterson 2012-es sikere után újra nem quarterback lesz az MVP, akkor Ezekiel Elliottra (Dallas Cowboys, running back, 60/1), Alvin Kamarára (New Orleans Saints, running back, 80/1), Christian McCaffreyre (Carolina Panthers, running back, 80/1) vagy Saquon Barkleyra (New York Giants, running back, 80/1) érdemes tennie a leginkább. A védők közül 100/1 a sansza Aaron Donaldnek (St. Louis Rams), Khalil Macknek (Chicago Bears) és J.J. Wattnak (Houston Texans).

A Sport TV élőben követi nyomon az NFL 2019-es idényét.