Hozzávalók egy szlovákveréshez • SportTV

Hozzávalók egy szlovákveréshez

2019. 09. 06. 13:36    
Olvasási idő: < 1 perc

A magyar labdarúgó-válogatottnak, és elsősorban a Szlovákia elleni Eb-selejtezőnek szenteljük az Europálya legújabb kiadását.

Lehet-e, szabad-e egy válogatott mérkőzés kapcsán olyat mondani, hogy az eredmény másodlagos? Merthogy a Montenegró–Magyarország felkészülési meccs kapcsán sokakban ez vetődött fel. Merthogy a lényeg: bárhogyan. bármilyen körülmények között, de hétfőn verjük meg Európa-bajnoki selejtezőn Szlovákiát, és akkor közelebb kerülünk a nagy álomhoz, a részben hazai rendezésű kontinenstornán való részvételhez.

Podgoricában akár az eredményt (2–1 nem ide), akár a magyar csapat felállását néztük, óhatatlanul is eszünkbe jutottak ezek a gondolatok. Marco Rossi szövetségi kapitány kísérletezett, voltak szerencsés és kevésbé szerencsés húzások, illetve produkciók, Petur András műsorvezető és vendégei (Várhidi Péter, Kemenes Szabolcs, Esterházy Mátyás) mindent darabokra szednek majd. Megnézik például, milyen súlyos hibák vezettek a montenegrói gólokhoz, ahogyan az is előkerül, ki hívhatta fel magára a figyelmet a hétfői derbi előtt.

És persze külön szóba kerül a magyar–szlovák. Milyen taktika vezethet eredményre? Kin és min múlhat a siker? Mit jelent egy győzelem vagy ne adj’ Isten, egy vereség?

Kilencven perc Eb-szemüvegen keresztül a Sport1-en!

A Sport1-en 16:15-től élőben jelentkezünk az Europálya című futballmagazinunkkal.