Bodó Richárd a Harmadik Félidő sztárvendége • SportTV

Bodó Richárd a Harmadik Félidő sztárvendége

2019. 09. 29. 18:04    
Olvasási idő: < 1 perc

Bodó Richárd, a MOL-Pick Szeged átlövője lesz a vasárnapi Harmadik Félidő sztárvendége.

Három ponttal zárta a gyilkos Bajnokok Ligája-rajtot (sorrendben a Barcelona, a PSG és a Flensburg, azaz a spanyol, a francia és a német bajnok volt az ellenfele) a MOL-Pick Szeged. Lehetett volna talán egy ponttal több (a Flensburg elleni ikszben azért benne volt a vereség is), kevesebb is (a Barcelona félelmetes felzárkózását kevesen tudták volna így visszaverni, míg a Flensburg ellen az utolsó támadás a németeké volt), így elégedetlennek aligha kell lenni az összterméssel. De hogy ezt belülről ki hogyan éli meg, kiderül a Sport1-en 20:45-kor élőben kezdődő Harmadik Félidőből, hiszen az adás vendége a kékek bombázója, Bodó Richárd lesz. Az átlövő három góllal terhelte meg a Flensburg kapuját, továbbá voltak remek gólpasszai is, Radivojevics az ő átadásából „kínaizott”, de Bánhidi Bence is hálás lehet neki assziszt okán.

Kínai szak nyílt Szegeden

A MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat a Flensburg elleni BL-meccs első félidejében – LeBron után szabadon – nem egy, nem kettő, nem három, de négy gólt lőtt kínai figurából. Mutatjuk!

Posted by Sport TV on Sunday, September 29, 2019

A másik magyar férficsapat, a Telekom Veszprém közvetlenül az adás előtt játszott a Montpellier otthonában BL-rangadót, természetesen az a mérkőzés is részletesen előkerül a Harmadik Félidőben – franciaországi bejelentkezéssel színesítve.

Vasárnap játszott Eb-selejtezőt a magyar női kézilabda-válogatott is, igaz, az Olaszország elleni találkozót talán még edzőmeccsnek is túlzás lenne minősíteni. A 30-10-es magyar győzelem talán még nem is fejezi ki hűen a felek közti különbséget. Kellenek ilyen mérkőzések? Mit lehet ilyenből tanulni a győztes oldalán? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre, illetve az ezekre adott válaszokra lehet számítani az adásban.

A Sport1-en vasárnap 20:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.