Radivojevics a hét csapatában • SportTV

Radivojevics a hét csapatában

2019. 09. 30. 07:10    
Olvasási idő: < 1 perc

Bogdan Radivojevics bekerült a hét válogatottjába, a magyar B-válogatottban megfordult Sunajko Stefan pedig a második legszebb gólt szerezte a mögöttünk hagyott kézilabda BL-hétvégén.

Mire jó egy 11/11-es lövési mutató? Bogdan Radivojevics esetében arra, hogy meghozza a jelölést az EHF TV-nél a hét csapatába a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A szerb szélső a Flensburg ellen játszott hibátlanul, és jó úton jár, hogy közönségkedvenc legyen Szegeden. Már ha már nem az… Radivojevics még a hét játékosa is lehet, ehhez nem kell mást tenni, mint ezen a Facebook-oldalon keresztül szavazni rá!

Az egyéni listákon továbbra is várni kell az első, a magyar csapatok által delegált szereplőkre, bár azt gondoljuk, a legszebb gólok közé Andreas Nilsson „lecsapása” okvetlenül befért volna, ahogyan Mikler Roland ezen a felvételen utolsó nagy bravúrja is.

"Roli!, Roli! – szólt újra a kórus

Hogy is üvülti Méhes Gábor? "Mikleeer! Roliiiii" Avagy két parádés Mikler Roland-védés a MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat kapujában a Flensburg elleni BL-meccsen.

Posted by Sport TV on Sunday, September 29, 2019

Ott van viszont a legszebb gólok között a magyar B-válogatottban már többször szerepelt Sunajko Stefan gólja, aki Szegedről igazolt a svéd Sävehofba: a Sporting ellen lehetetlen szögből elért tekerése a második helyre volt jó.

A Sport TV élőben követi nyomon a kézilabda Bajnokok Ligája 2019-2020-as idényét.