The Rock is parádézik egyet a UFC 244-en • SportTV

The Rock is parádézik egyet a UFC 244-en

2019. 10. 31. 09:09    
Olvasási idő: < 1 perc
UFC

A Szikla, azaz Dwayne Johnson adja majd át a UFC 244 főmeccse, a Nate Diaz–Jorge Masvidal találkozó győztesének járó övet a hétvégi gálán.

Fogalmazzunk finoman, a „legfaszább csávó” címéért zajlik a UFC 244 főmeccse, a Nate Diaz–Jorge Masvidal találkozó magyar idő szerint vasárnap hajnalban New Yorkban. Dany White, a UFC nagyfőnöke külön erre az alkalomra övet is készíttetett, amit a két kegyelmet nem ismerő veterán közül a jobb kap meg a meccs végén. Méghozzá nem is akárkitől, hanem napjaink egyik legnagyobb hollywoodi akciósztárjától, Dwayne Johnsontól, aki ezt maga jelentette be az Instagram-oldalán:

A BMF-öv a meccsre vonatkozó angol kifejezés („baddest m—–f—–” – a fordításától eltekintenénk…), amivel kapcsolatban Johnson így fogalmazot: „Briliánsnak tartom, hogy ez az öv része lett a társaságnak, a brandnek és a sportágnak. Aranyos és szórakoztató.”

Masvidal már korábban érdeklődött a közösségi médiában, hogy ha nyer, megkaphatja-e az övet az egykoron a University of Miamin amerikaifutballozó, majd pedig pankrátorként a WWE-ben sztárrá váló Johnsontól. Mostantól már csak nyernie kell…

A Sport1-en vasárnap hajnali 3-tól élőben közvetítjük a Nate Diaz–Jorge Masvidal mérkőzéssel fémjelzett UFC 244-es gálát.