Ötszörös BL-győztes élőben a Harmadik Félidőben • SportTV

Ötszörös BL-győztes élőben a Harmadik Félidőben

2019. 11. 03. 17:53    
Olvasási idő: 2 perc

Eduarda Amorim lesz a Harmadik Félidő első novemberi adásának sztárvendége vasárnap este a Sport1-en.

A Harmadik Félidő történetében először látogat ötszörös Bajnokok Ligája-győztes játékos a stúdióba. Ez még akkor is igaz, ha Eduarda Amorim régi kedves ismerősünk, mondhatni visszatérő vendégünk, csak éppen korábban kétszeres, háromszoros és négyszeres BL-elsőként volt nálunk, most viszont már ötszörösként teszi ezt meg. A Győri Audi ETO kiválósága a zöld-fehérek összes (5) BL-diadalában benne volt, reméljük, még jónéhányban benne is lesz, de hogy még hányban, azt majd, reméljük, elmondja ő maga. Meg azt is, hogy a szombati, Ljubljana elleni meccsen mi volt az a lefagyás az első félidőben… Igaz, baj nem lett belőle, az ETO négyből négynél jár az idei kiírásban (és a mostani ötgólos győzelme messze a „legvékonyabb”), gólrekordokat döntött, gólrekordokat dönthet, így lesz miről beszélnie az egik fővezérnek. Amorimon kívül még egy ötszörös BL-győztes játékosa van a Győrnek, és naná, hogy ő is megszólal a műsorban! Merthogy a meccs után Görbicz Anitát is elkapta riporterünk, Szél Tamás egy „táncra”, így a sérülése után visszatérő legendától első kézből tudhatjuk meg, milyen volt öt hónap után újra az európai elitben játszani.

Az FTC-Rail Cargo Hungaria kapcsán is megszoktuk az európai elitet, azonban itt a tavaszi folytatás, legyünk őszinték, veszélyben volt. Ha a Podravka Koprivnica nyert volna a zöld-fehérek ellen szombaton, megszaporodtak volna a Fradi gondjai, de szerencsére ez nem így történt, így nem nagyon kell „ha” és „akkoron” gondolkozni. A Ferencváros nem játszott jól, de küzdött, a végén meg Bíró Blanka hozta az extrát – meg is nézzük, minek köszönhető az alighanem középdöntőt érő idegenbeli siker.

Győzelmet érő Bíró-dupla

Ahogy Méhes Gábor kiabálta: Blaníííííí! A hajrában Bíró Blanka kulcsfontosságú védésekkel őrizte meg az FTC Kézilabda előnyét Kaproncán.

Posted by Sport TV on Saturday, November 2, 2019

Természetesen a férfimezőnyről sem feledkezünk meg, a MOL-Pick Szeged produkcióját azon melegében, a Celje elleni összecsapás lefújása után értékeljük, míg a Telekom Veszprém kielcei csatáját részletesen is elemezzük. Terveink szerint megszólal David Davis vezetőedző és Dragan Gajic is, megnézzük, mi lehetett az oka az irányítók visszafogottságának, illetve annak, hogy Andreas Nilsson távollétében mi lehet a beállósjáték akadozásának oka.

A Sport1-en vasárnap 18:45-től élőben jelentkezünk a Harmadik Félidő című kézilabda-magazinnal.